Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου η νέα ημερομηνία του αγώνα του Ξηρολίβαδου

Μετά την αναβολή λόγω κακών καιρικών συνθηκών του 2ου Αγώνα Ξηρολίδαβου «Τρέξιμο στο Χιόνι» που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 8 Ιανουρίου ορίστηκε ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του η Κυριακή 15 Ιανουαρίου.Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες. 

Share

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012 θα διαξαχθεί, με το ίδιο ορολόγιο πρόγραμμα, ο 2ος αγώνας ορεινού τρεξίματος Ξηρολίβαδου Βέροιας ο οποίος είχε αναβληθεί λόγω νέας ισχυρής χιονόπτωσης την παραμονή.
Οι δρομείς που θέλουν να συμμετάσχουν δεν είναι απαραίτητο να δηλώσουν νέα συμμετοχή και μπορούν να τρέξουν όσοι επιθυμούν.
Όπως ενημερώνει η οργανωτική επιτροπή η διαδρομή την Πεμπτη 12 Ιανουαρίου είναι βατή και πιθανόν σε μερικά σημεία βουλιάζει όσο το παπούτσι και καλεί τους συμμετέχοντες να προτιμήσουν παπούτσια βουνού ενώ η γκαίτες είναι προαιρετικές (θα υπάρχει νέα χιονόπτωση το Σάββατο). Πρόσβαση απο φορειοφόρο όχημα θα υπάρχει στο 5ο και 6ο χλμ της διαδρομής ενω στην υπόλοιπη πιθανον snowmobile.
Επίσης η διαδρομή τροποποιείται καθώς μειώνεται στα 10 χλμ. λόγω της αυξημένης δυσκολίας, δεν γλιστρά ενώ δεν φαίνεται να υπάρχουν πέτρες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τραυματισμό από πιθανή πτώση.

Τέλος προτρέπονται όλοι οι συμμετέχοντες να εκλάβουν τον αγώνα ως αγώνα περιπέπτειας σε χιόνι και κρύο ώστε να έρθουν προετοιμασμένοι κατάλληλα (π.χ. κατάλληλος ρουχισμός).

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τον αγώνα καλέστε τον κ. Αντώνη Κουκουτέγο στο τηλ.: 6976000302

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου Πάρνωνα
Αγώνες στην Νότια Κυνουρία του Ν. Αρκαδίας
Ένας αγώνας που δεν πρέπει να χάσετε!
Ο Δήμος Καστοριάς σε συνεργασία με το περιοδικό RUNNER διοργανώνουν την Κυριακή 20 Μαΐου τον 1ο Γύρο Λίμνης Καστοριάς 30 χλμ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ελευθέρια 2012» που γίνονται φέτος για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και ο 1ος Αγώνας Δρόμου «Μαυριώτισσας» 10 χλμ. καθώς και αγώνας μικρότερης απόστασης για παιδιά, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους να συμμετάσχουν σε μία μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.
Τρέχοντας στα χνάρια της αρκούδας
1-6-2014: Μετά την πετυχημένη περσινή διοργάνωση η επιτροπή του ορεινού αγώνα “Τρέχοντας στα χνάρια της αρκούδας” αποφάσισε φέτος θα διεξαχθούν δύο αγώνες 17 & 40 χλμ.
Back to Top