1oς Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στην Κέρκυρα

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο 1ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος CORFU MOUNTAIN TRAIL στην Κέρκυρα με δύο αποστάσεις 17 χλμ. (Olive Tree Trail by New Balance) & 35 χλμ. (Rain Trail by Columbia).

Share

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο 1ος  Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος CORFU MOUNTAIN TRAIL στην Κέρκυρα.  O αγώνας θα λάβει εκκίνηση 
στο χωριό των Μπενιτσών στις 8.00 ενώ εκεί θα γίνει και ο τερματισμός. Ο αγώνας διοργανώνεται από τους: Πολιτιστικό Σύλλογο Σταυρού «ΑΡΙΩΝ», Σύλλογο Δρομέων ΚΕΡΚΥΡΑΣ «Αρχίλοχος», Σύνδεσμο Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου ΚΈΡΚΥΡΑΣ(ΣΕΒΑΣ) Αθλητικό Τμήμα Πολιτιστικού Συλλόγου Κασσιώπης και Πολιτιστικό Σύλλογο Μπενιτσών.
 
Αποστάσεις:
α) Olive Tree Trail 17 χλμ. (by New Balance)
β) Rain Trail 35 χλμ. (by Columbia)

Ο αγώνας διεξάγεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του σε μονοπάτια μέσα  σε ελαιώνες  και ορεινά μονοπάτια στη γεωγραφική ενότητα που ορίζεται από τα παραδοσιακά χωριά: ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ, ΓΑΣΤΟΥΡΙ, ΑΓΙΟΙ ΔΕΚΑ , ΑΝΩ ΓΑΡΟΥΝΑ, ΣΤΑΥΡΟΣ.

Δηλώσεις συμμετοχής
Οι εγγραφές ολοκληρώνονται μέχρι και 29 Ιανουαρίου 2012 μία εβδομάδα πριν την πραγματοποίηση του αγώνα). Οι εγγραφές γίνονται μόνο μέσω της ιστοσελίδας www.corfumountaintrail.com, η οποία θα ενημερώνεται ανά τακτά διαστήματα με οποιεσδήποτε νεότερες πληροφορίες.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φθινοπωρινή δράση
Ο Ελληνικός Πολιτιστικός Ορειβατικός Σύλλογος Φυλής (Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής), σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Φυλής, διοργανώνουν τον 3ο Ορεινό Αγώνα Δρόμου «Άρμα» Πάρνηθας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010, ώρα 09:30 στη Δ. Πάρνηθα.
2ο koUmaNitsi Trail Run
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο