Tελευταίες οδηγίες για τον Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών

O Όμιλος Μαραθωνίου Γιαννιτσών και ο Δήμος Πέλλας δίνουν τις τελευταίες οδηγίες στους συμμετέχοντες του Δρόμου Θυσίας Γιαννιτσών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου. Πατήστε εδώ για να τις δείτε.

Share

O Όμιλος Μαραθωνίου Γιαννιτσών και ο Δήμος Πέλλας δίνουν τις τελευταίες οδηγίες στους συμμετέχοντες του Δρόμου Θυσίας Γιαννιτσών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου΄.

– Παραλαβή του αριθμό συμμετοχής, το τσιπ χρονομέτρησης και τα προσωπικά δώρα – ενθύμια, γίνονται από τον χώρο της Γραμματείας από τις 15:00 ως και τις 16:30.

– Προθέρμανση γίνεται μέσα στον διάδρομο του ΔΑΚ Πλατανότοπος, όπως και στο χόρτο των ποδοσφαιρικών γηπέδων του.

– Θα υπάρχουν αποδυτήρια, W.C.  και ντουζιέρες.

– Η παράδοση των προσωπικών αντικειμένων γίνονται στο αυτοκίνητο που έχει ορισθεί, αφού τοποθέτήσει ο κάθε συμμετέχοντας πρώτα τον αυτοκόλλητο αριθμό συμμετοχής του που θα του παραδοθεί, στον σάκο του.

– Η εκκίνηση θα δοθεί στις 18:00 μ. στην γραμμή εκκίνησης (άσπρη) που είναι μπροστά από την κεντρική είσοδο του ΔΑΚ Πλατανότοπος, πάνω στην άσφαλτο.

– Η διαδρομή είναι ασφάλτινη εκτός από 300 μέτρα που έχει πολύ λεπτό χαλίκι.

– Σταθμοί νερών  υπάρχουν στο 5ο , 8ο (και χυμοί) και 13ο  χιλιόμετρο, στην εκκίνηση και στον τερματισμό (και χυμοί) .

– Στο 8ο θα υπάρχουν τα προσωπικά υγρά.

– Καλούνται οι δρομείς να τρέχουν πάντα στη δεξιά πλευρά του δρόμου, γιατί τα οχήματα υποστήριξης της οργάνωσης, θα κινούνται στο αριστερό ρεύμα. 

– Τα άδεια μπουκάλια νερού, οι χυμοί και τα προσωπικά τζελ να τα αφήνονται στις μαύρες σακούλες που είναι στα σταντ ή σε εμφανή σημεία δεξιά του δρόμου, για να τα περισυλλέξει η διοργάνωση αμέσως μετά.

– Ο αγώνας έχει διάρκεια δύο ώρες.

– Οι δρομείς που δεν προλάβουν να τερματίσουν εντός αυτού του χρόνου, υποχρεωτικά θα επιβιβαστούν στο λεωφορείο που είναι πίσω, για τη μεταφορά τους στον τερματισμό, με ασφάλεια.

– Ο Λουδίας (8ο χιλιόμετρο) κλείνει στην 19:30. Οι δρομείς που θα βρεθούν πίσω, είναι εκτός προβλεπόμενου χρόνου και για την ασφάλειά τους, θα επιβιβασθούν στο λεωφορείο που ακολουθεί.

– Ο δρομέας που θα παρουσιάσει οποιαδήποτε ανησυχητική ενόχληση  καλό είναι να το αναφέρει στον πρώτο εθελοντή ποδηλάτη που θα συναντήσεις, ή αστυνομικό, ή εθελοντή του σταντ. 

– Η παραλλαβή των προσωπικών αντικειμένων θα γίνει από τον χώρο ιματισμού στον τερματισμό.

– Λεωφορείο του Δήμου θα κάνει τακτά δρομολόγια, από τον τερματισμό προς τον ΔΑΚ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΣ, για να παραλάβετε τα αυτοκίνητά σας.

– Για την ασφάλεια των συμμετοχόντων θα εργασθούν η Αστυνομική Υποδιεύθυνση Γιαννιτσών, η Τροχαία Γιαννιτσών, η Δημοτική Αστυνομία, εθελοντές του Δήμου Πέλλας,  εθελοντές ποδηλάτες, εθελοντές κωπηλάτες, εθελοντές ορειβάτες, μαραθωνοδρόμοι της  Ο.Μ.Γ, εθελοντές Σαμαρείτες, Διασώστες, ασθενοφόρα, φυσιοθεραπευτής και ιατροί.

– Στις 20:00 ακριβώς αρχίζουν οι απονομές στον χώρο τερματισμού. 

 Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μοναδικό τοπίο, 13ος Ημιμαραθώνιος δρόμος Ριζομύλου - Κερασιάς
Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βόλου, το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο διοργανώνουν και φέτος τον 13ο Ημιμαραθώνιο δρόμο Ριζομύλου – Κερασιάς την Κυριακή 3 Απριλίου όπου και φέτος το σύνθημα είναι ΥΓΕΙΑ – ΖΩΗ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.
IRONMAN 70.3
14-4-2019: H παγκόσμια διοργάνωση τριάθλου για πρώτη φορά στην Ελλάδα
8ος Αριστοτέλειος Δρόμος
14-5-2016: Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Α.Π.Θ., διοργανώνει αγώνα δρόμου υγείας 4,68 χλμ. στον χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου με την επωνυμία «8ος Αριστοτέλειος Δρόμος»
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο