Αγώνας δρόμου στην Καρδίτσα

Ο 8ος Τιτάνιος δρόμος στην Καρδίτσα πρόκειται να διεξαχθεί στις 11 Σεπτεβρίου. Ο αγώνας έχει συνολικό μήκος 10 χλμ. και θα ξεκινήσει από το ξωκλήσι της Μεταμόρφωσης στους πρόποδες του όρους Τιτάνιο.

Share

8ος ΤΙΤΑΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Ο ΕΥΡΥΠΥΛΟΣ Αθλητικός Σύλλογος Παλαμά διοργανώνει τον 8ο ΤΙΤΑΝΙΟ ΔΡΟΜΟ μήκους 10.000 μ. την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Παλαμά Καρδίτσας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί από το ξωκλήσι της Μεταμόρφωσης στους πρόποδες του όρους Τιτάνιο και αφού περάσει από το χωριό Μεταμόρφωση θα τελειώσει στο Δημοτικό στάδιο Παλαμά στην έξοδο προς Καρδίτσα. Στη διαδρομή θα υπάρχουν δυο σταθμοί με νερά.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν στο στάδιο 1 ώρα πριν την εκκίνηση και αμέσως θα ξεκινήσει η μεταφορά των δρομέων στην αφετηρία.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς και αθλούμενοι κάθε ηλικίας. Οι κάτω των 18 ετών μόνο με τη συγκατάθεση γονέα. Οι δρομείς τρέχουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξετασθεί πρόσφατα από το γιατρό τους.

Έπαθλα
Σε όλους τους τερματίσαντες θα δωθεί τσάντα με αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα, σάντουιτς, χυμός και φρούτα ενώ βραβεύονται οι τρεις πρώτοι και πρώτες κάθε κατηγορίας.

Παράλληλοι αγώνες 
Διοργανώνονται αγώνες δρόμου 600 και 1000 μ. εντός σταδίου για μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων αντίστοιχα. Απαραίτητη η γονική συναίνεση (υπογραφή αίτησης συμμετοχής από γονέα) για τους παιδικούς αγώνες.
Οι κατηγορίες βράβευσης ειναι οι εξης:
α) Αγόρια Δημοτικων β) Κοριτσια Δημοτικων γ) Αγορια Γυμνασιων δ) Κοριτσια Γυμνασιων.
Βραβεύονται οι τρεις πρώτοι και πρώτες κάθε κατηγορίας.
Στα παιδιά που θα λάβουν μέρος στους αγώνες θα δωθούν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα, σάντουιτς και χυμός.
Τα παιδια πρεπει να ειναι στο Δημοτικο Σταδιο Παλαμα ως τις 9.30. 

Πληροφορίες
Για καθε πληροφορία και εγγραφές στα τηλέφωνα:
α) 6976771069 Κοκκούλης Γιώργος
β) 6936752372 Καραμήτρος Δημήτρης
γ) 6947934977 Παπαβασιλείου Γιάννης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοζάνη Street Relays
21-5-2017: Ο τρίτος αγώνας της σειράς Street Relays στην Κοζάνη.
Deloitte D.igital Run
Τρέξε ή περπάτησε από 1 έως 14 Ιουνίου και κάνε τη συμμετοχή σου να μετρήσει για έναν πολύ καλό σκοπό!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο