Multi sport περιπέτεια

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Vernon Endurance διοργανώνει στις 1-2-3 Ιουλίου 2011 αγώνα περιπέτειας non stop στον ορεινό όγκο του όρους Βέρνον στην Καστοριά. Ο αγώνας απευθύνεται σε ομάδες των 2 και 4 ατόμων όπου οι αγωνιζόμενοι θα αναζητούν σημεία ελέγχου με προσανατολισμό με χάρτη, εναλλάσσοντας ποδήλατο βουνού, ορεινό τρέξιμο, καγιάκ σε μη σηματοδοτημένη διαδρομή. Με χρονικό όριο τις 48 ώρες και χωρίς υποχρεωτική στάση κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι αθλητές θα διανύσουν την ευρύτερη ζώνη του όρους Βέρνον.

Share

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Vernon Endurance διοργανώνει στις 1-2-3 Ιουλίου 2011 αγώνα περιπέτειας non stop στον ορεινό όγκο του όρους Βέρνον στην Καστοριά.
Ο αγώνας απευθύνεται σε ομάδες των 2 και 4 ατόμων όπου οι αγωνιζόμενοι  θα αναζητούν σημεία ελέγχου με προσανατολισμό με χάρτη, εναλλάσσοντας ποδήλατο βουνού, ορεινό τρέξιμο, καγιάκ σε μη σηματοδοτημένη διαδρομή.
Με χρονικό όριο τις 48 ώρες και χωρίς υποχρεωτική στάση κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι αθλητές θα διανύσουν την ευρύτερη ζώνη του όρους Βέρνον.

Κάθε σημείο ελέγχου δίνει στην ομάδα πόντους. Όποια ομάδα βρει όλα τα σημεία ελέγχου και σημειώσει τον καλύτερο χρόνο θα είναι η νικήτρια στην κατηγορία της.
Οι ομάδες που θα τερματίσουν χωρίς να έχουν συγκεντρώσει όλα τα σημεία ελέγχου δέχονται ποινή, αλλά δεν εξαιρούνται από την γενική κατάταξη.
Οι αθλητές των ομάδων πρέπει να κινούνται συνεχώς μαζί. Θα μεταφέρουν σε σακίδια πλάτης τον υποχρεωτικό εξοπλισμό, ενώ πρέπει να είναι αυτάρκεις σε τρόφιμα και νερό, καθώς δεν θα υπάρχει εξωτερική υποστήριξη. Από την διοργάνωση θα οριστούν κάποια από τα σημεία αλλαγής αθλημάτων και ως σημεία ανεφοδιασμού, όπου και θα έχουν μεταφερθεί οι σάκοι των αθλητών.
Στην ενημέρωση, την παραμονή του αγώνα, θα δοθούν οι χάρτες της περιοχής, θα ανακοινωθεί από την διοργάνωση η σειρά των αθλημάτων που θα εναλλάσσονται και όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες του αγώνα.
Τα μέλη των ομάδων με χρήση πυξίδας θα χαράξουν την πορεία τους πάνω στους χάρτες στην προσπάθεια τους να φτάσουν στα ζητούμενα σημεία ελέγχου.
Επιλέγοντας ανάμεσα σε δασικούς δρόμους και μονοπάτια θα διασχίσουν τα πυκνά δάση οξιάς και τα αλπικά λιβάδια του Βέρνου. Θα περάσουν από φιλόξενους ορεινούς οικισμούς και εγκαταλελειμμένα χωριά. Θα κωπηλατήσουν στη λίμνη Ορεστιάδα, τον ζωντανό υδροβιότοπο μέσα στην πόλη της Καστοριάς.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα του αγώνα www.vernonendurance.com

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
E-mail: [email protected]
Τηλ.: 6997162395

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H Νike "κατέκτησε" την Αθήνα!
Σε μία μέρα γιορτής μετέτρεψε η ΝΙΚΕ την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στην Αθήνα με το We Run Athens 2013. Περισσότεροι από 3.300 δρομείς συγκεντρώθηκαν αρχικά στο γιορτινό Ζάππειο για να… κατακτήσουν στη συνέχεια τους δρόμους της πόλης και να τερματίσουν και πάλι στο ίδιο σημείο. Πρώτος τερμάτισε στους άνδρες ο Χρήστος Καλλίας με 32:09 και στις γυναίκες η Ελευθερία Πετρουλάκη με 38:32 ενώ ο Νότος ήταν ο νικητής στον αγώνα των περιοχών.
1ο Νight Run Καλαμάτας: Η Καλαμάτα νυχτο... έτρεξε!
10-5-2014: Mία ξεχωριστή βραδιά ήταν για την Καλαμάτα αυτή του Σαββάτου 10 Μαΐου αφού εκατοντάδες δρομείς έτρεξαν στο κέντρο της πόλης!
Μαγγίνας και Κεφαλά οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στο Μαρκόπουλο
Το Runnermagazine.gr βρέθηκε στο Μαρκόπουλο και σας μετέφερε άμεσα το κλίμα, την εξέλιξη και τα πρώτα αποτελέσματα από το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου. Δείτε την εξέλιξη των αγώνων λεπτό προς λεπτό και τα σημαντικότερα φωτογραφικά στιγμιότυπα.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο