Νέος αγώνας στην πόλη της Δράμας

To σωματείο “Πόλη και Ζωή” σε συνεργασία με τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ διοργανώνει τον 1ο Ημιμαραθώνιο Δράμας με την ονομασία “Δράμαθλον 2011” την Κυριακή 5 Ιουνίου.

Share

To σωματείο “Πόλη και Ζωή” σε συνεργασία με τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ προκηρύσσει για την 5η Ιουνίου 2011 τον 1ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δράμας “ΔΡΑΜΑΘΛΟΝ 2011”.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην διαδρομή με αφετηρία τα Κοκκινόγεια (διασταύρωση Πηγή Μααρά) – Προσοτσάνη (πλατεία) – Εθν. οδός Προσοτσάνης-Δράμας – οδός Ευξείνου Πόντου – Οδός Οδυσσέως – Οδός Πατριάρχου Διονυσίου και τερματισμός στο άγαλμα της Ελευθερίας στον Δημοτικό Κήπο Δράμας (21,1 χλμ.).
Ώρα εκκίνησης 9:00.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 25210-47285 & 6946334414 (κα. Μαρία Γκόλιου) ή στο e-mail: [email protected]
Ακόμα θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής και την ημέρα του αγώνα 30 λεπτά πριν την έναρξή του.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ
Τα έξοδα μετακίνησης βαρύνουν τους ίδιους τους αθλητές αλλά θα υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης από την πόλη της Δράμας προς την αφετηρία με λεωφορείο που θα ναυλώσουν οι διοργανωτές. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τον τόπο και τον χρόνο αναχώρησής του.

ΕΠΑΘΛΑ
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό μπλουζάκι και μετάλλιο.
Στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια ενώ στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες των κατηγοριών θα απονεμηθούν μετάλλια.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Για όσους συμμετέχοντες θέλουν να διανυκτερεύσουν στην Δράμα την παραμονή του αγώνα η οργανωτική επιστροπή έχει εξασφαλίσει μειωμένες τιμές σε ξενοδοχείο της Δράμας. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την δήλωση συμμετοχής τους να δηλώσουν αν ενδιαφέρονται και για την προσφορά αυτή και η οργανωτική επιτροπή θα επικοινωνήσει μαζί τους για τις λεπτομέρειες. (Καλό θα ήταν οι συμμετέχοντες κατά τη δήλωση συμμετοχής να δίνουν και κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Δρόμος 9 Μουσών-Κλειώ
12-5-2018: Αγώνας 55 χλμ. από τις Πλαταιές στην Αρβανίτσα
No Finish Line Athens 2021
Οι παράλληλοι αγώνες της διοργάνωσης – Συνεχίζονται οι εγγραφές
12ος Άθλος «Στα χνάρια του Μίνωα»
7/8-6-2014: Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης διοργανώνει τον 12ο άθλο στα χνάρια του Μίνωα στις 7 και 8 Ιουνίου όπου φέτος για πρώτη φορά περιλαμβάνει εκτός την απόσταση των 70 χλμ. και αυτή των 140 χλμ. στην διαδρομή Κνωσός-Φαιστός και επιστροφή στην Κνωσό όπου θα γίνει κ ο τερματισμός και των δύο διαδρομών.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο