Ζήστε και εσείς την εμπειρία των Nike Runs

Έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις από το επετειακό 10o Nike Run στο Άλσος Συγγρού τον περασμένο Δεκέμβριο, ο αγώνας που έχει κερδίσει επάξια μία θέση στην καρδιά μας, επιστρέφει στις 8 Μαΐου στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης”, προσκαλώντας όλους τους δρομείς να λάβουν μέρος σε μια μεγάλη γιορτή!

Share

Το μέρος είναι γνώριμο και ιδανικό για τρέξιμο και μάλιστα μετά από μία σειρά παρεμβάσεων από τον φορέα που το διαχειρίζεται παρουσιάζεται ακόμα πιο βελτιωμένο.

Η ποιότητα της διοργάνωσης είναι εξασφαλισμένη από τη Nike, η μουσική του Best όπως πάντα ανεβάζει τη διάθεση, η χρονομέτρηση της ChampionChip εγγυάται την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων, οπότε το μόνο που μένει είναι να δηλώσετε συμμετοχή και το πρωί της Κυριακής 8 Μαΐου να είστε εκεί, στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης”, για να χαρούμε μαζί το τρέξιμο σε έναν αγώνα 10 χλμ.

Αν έχετε ξανατρέξει σε κάποιον από τους 10 προηγούμενους αγώνες τότε γνωρίζετε τι να περιμένετε. Αν όμως δεν έχετε λάβει ποτέ μέρος σε κάποιο Nike Run, τότε δεν πρέπει να χάσετε αυτή την ευκαιρία. Δηλώστε τώρα συμμετοχή και πάρτε μέρος στην μεγάλη γιορτή της Nike.

Το πρόγραμμα του αγώνα
8:45 Παραλαβή υλικού συμμετοχής
9:45 Συμβουλές από ειδικούς
10:00 Εκκίνηση αγώνα
11:00 Προβλεπόμενη ολοκλήρωση αγώνα
11:15 Κλήρωση

Όπως πάντα το μεγάλο έπαθλο για τον πρώτο άντρα και την πρώτη γυναίκα είναι η συμμετοχή σε κάποιο μαραθώνιο του εξωτερικού με όλα τα έξοδα πληρωμένα, ο οποίος αυτή τη φορά θα είναι στην πόλη του Άμστερνταμ, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μικρά και μεγάλα δώρα Nike.

Και όπως πάντα μετά το τέλος του αγώνα ελάτε να χαλαρώσετε στο After Area και να πάρετε προπονητικές και διατροφικές συμβουλές από ειδικούς συνεργάτες.

Δηλωθείτε τώρα online!
Η Nike θέλοντας να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους δρομείς, δίνει πλέον τη δυνατότητα της online ηλεκτρονικής εγγραφής μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων. Γι’αυτό μην χάνετε στιγμή! Δηλώστε συμμετοχή τώρα στο 11ο Nike Run και τρέξτε στην αγαπημένη γιορτή όσων αγαπούν το τρέξιμο και τον αθλητισμό!

Αν πάλι δεν τα πάτε καλά με τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής υπάρχει ο γνωστός τρόπος της τηλεφωνικής δήλωσης, στο 210 9490590, τις καθημερινές από τις 8:00π.μ. μέχρι τις 10:00 μ.μ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου - Κωνσταντίνεια 2022 - Run Deskati
Αγώνες στη μνήμη του Βασίλη Σεβαστή στη Δεσκάτη Γρεβενών
Αποτελέσματα από τον Πτώιο
Περισσότερες από 250 συμμετοχές είχεο ο Πτώιος Αγώνας Δρόμου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή. Νικητής αναδείχθηκε ο Σωτήρης Κωνσταντέλος που τερμάτισε σε 1:46:47 ενώ πρώτη γυναίκα ήταν η Ελίνα Μακρίδη σε 2:01:24. Δείτε τα αποτελέσματα.
6th Kanapitsa Run 2019
13-8-2019: Αγώνας στην Καναπίτσα Σκιάθου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο