Τρέξιμο και παιχνίδι στον Υμηττό

Οι Πρόσκοποι της Αγίας Παρασκευής διοργανώνουν το 2ο Orienteering βόλτας, τρεξίματος ή ποδηλασίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον Υμηττό, το πρωί της Κυριακής 8 Μαΐου, με βάση την Μονή Αγ. Ιωάννου του Κυνηγού.<

Share

Οι Πρόσκοποι της Αγίας Παρασκευής διοργανώνουν το 2ο Orienteering βόλτας, τρεξίματος ή ποδηλασίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον Υμηττό, το πρωί της Κυριακής 8 Μαΐου, με βάση την Μονή Αγ. Ιωάννου του Κυνηγού.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι προσανατολισμού και ταχύτητας. Χάρτες με αριθμημένα σημεία διαφορετικής βαθμολογικής βαρύτητας, θα μοιραστούν στους συμμετέχοντες. Σκοπός του κάθε συμμετέχοντα – ή ομάδας – είναι να συγκεντρώσει βαθμούς, επιλέγοντας στρατηγικά τα σημεία ελέγχου από τα οποία θα περάσει, έχοντας στη διάθεσή του δύο ώρες.

Η συμμετοχή μπορεί να είναι αγωνιστική ή φιλική, με τα πόδια ή με ποδήλατο. Θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις στους κανόνες και τα σημεία ελέγχου ανάλογα με την κατηγορία. Εγγραφές και εκκίνηση θα γίνονται από τις 9.30 μέχρι τις 11.00. Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί στις 13.30.

Το mail επικοινωνίας για την δράση είναι [email protected] Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο: http://orienteeringhymettous.blogspot.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες στη Φιλοθέη
5ος Δρόμος Καραθώνας - Αρβανιτιάς
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
1ος Μαρώνειος Δρόμος
Αγώνας 15χλμ. σε χωμάτινα εδάφη στη Ροδόπη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο