Τρέξιμο και παιχνίδι στον Υμηττό

Οι Πρόσκοποι της Αγίας Παρασκευής διοργανώνουν το 2ο Orienteering βόλτας, τρεξίματος ή ποδηλασίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον Υμηττό, το πρωί της Κυριακής 8 Μαΐου, με βάση την Μονή Αγ. Ιωάννου του Κυνηγού.<

Share

Οι Πρόσκοποι της Αγίας Παρασκευής διοργανώνουν το 2ο Orienteering βόλτας, τρεξίματος ή ποδηλασίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον Υμηττό, το πρωί της Κυριακής 8 Μαΐου, με βάση την Μονή Αγ. Ιωάννου του Κυνηγού.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι προσανατολισμού και ταχύτητας. Χάρτες με αριθμημένα σημεία διαφορετικής βαθμολογικής βαρύτητας, θα μοιραστούν στους συμμετέχοντες. Σκοπός του κάθε συμμετέχοντα – ή ομάδας – είναι να συγκεντρώσει βαθμούς, επιλέγοντας στρατηγικά τα σημεία ελέγχου από τα οποία θα περάσει, έχοντας στη διάθεσή του δύο ώρες.

Η συμμετοχή μπορεί να είναι αγωνιστική ή φιλική, με τα πόδια ή με ποδήλατο. Θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις στους κανόνες και τα σημεία ελέγχου ανάλογα με την κατηγορία. Εγγραφές και εκκίνηση θα γίνονται από τις 9.30 μέχρι τις 11.00. Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί στις 13.30.

Το mail επικοινωνίας για την δράση είναι [email protected] Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο: http://orienteeringhymettous.blogspot.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απόβαση στο Φάληρο...
Ο 4ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος έδωσε το δικό του στίγμα στη νότια πλευρά της Αθήνας με εκατοντάδες δρομείς να κατεβαίνουν.. παραλία με επίκεντρο το αθλητικό κέντρο του Φαλήρου στο Τροκαντερό. Συνολικά, περισσότεροι από 1.500 δρομείς συμμετείχαν σε όλους τους αγώνες του προγράμματος, διασκεδάζοντας με την ψυχή τους και περνώντας μερικές πολύ ευχάριστες ώρες. Δείτε τα πρώτα αποτελέσματα των αγώνων.
7ος Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου
16-7-2017: Για 7η φορά ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας διοργανώνει αγώνες ορεινού τρεξίματος.
5ος Ιπποκράτειος Αγώνας Δρόμου
11-5-2014: Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας (Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας), διοργανώνει και προκηρύσσει λαϊκό αγώνα δρόμου 10 χλμ και παιδικό αγώνα 1000 μέτρων με την ονομασία «5ος Ιπποκράτειος Αγώνας Δρόμου».
Back to Top