Τελευταία νέα από το Μονοπάτι Παρνασσού

Οι τελευταίες ενημερώσεις των διοργανωτών από το Μονοπάτι Παρνασσού.

Share

Μονοπάτι Παρνασσού 2011
Συνεχίζονται οι προσπάθειες για τη σηματοδότηση και την προετοιμασία της διαδρομής του αγώνα που είναι κατά τα 2/3 διαφορετική από αυτή των προηγούμενων ετών. Τις προσπάθειές των διοργανωτών δυσκολεύει το χιόνι που ακόμα υπάρχει στα κομμάτια της διαδρομής πάνω από τα 1000 μέτρα υψόμετρο και για μήκος περίπου 10 χιλιομέτρων. Θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε η διαδρομή να είναι πάντως έτοιμη στις 10 Απρίλη και μόνο σε έκτακτη περίπτωση ο αγώνας θα διεξαχθεί σε εναλλακτική διαδρομή που θα είναι η διαδρομή των προηγούμενων ετών.
Η φετινή διαδρομή έχει μήκος 25 χιλιόμετρα, 1500 μέτρα συνολική υψομετρική ανάβαση, που εντοπίζεται κατά το μεγαλύτερο μέρος της στο πρώτο μισό της διαδρομής (στο δεύτερο μισό υπάρχουν μόνο δύο μικρά σχετικά ανηφορικά τμήματα).
Η εκκίνηση και ο τερματισμός βρίσκονται στα 400 μέτρα υψόμετρο και το ψηλότερο σημείο στα 1500 μέτρα. Από τα 25 χιλιόμετρα της διαδρομής 15 περίπου κινούνται σε μονοπάτια 8 σε δασικούς και ορεινούς δρόμους και 2 χιλιόμετρα σε άσφαλτο. Χαρακτηριστικό της διαδρομής η κατάβαση σάρας στο 4ο χιλιόμετρο. Θα υπάρχουν στη διαδρομή 7 σταθμοί ανεφοδιασμού με πλούσια τροφοδοσία (νερό, ισοτονικό, gel, γλυκά και αλμυρά σνακς, φρούτα).
Οι δηλώσεις συμμετοχής πλησιάζουν τις 180 και συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς τις τελευταίες μέρες . Όσοι έχουν καταθέσει δήλωση αλλά δεν έχουν καταθέσει το ποσό της συμμετοχής να το κάνουν άμεσα για να μην βρεθούν εκτός του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
It's Transition Time
Η Transition Sports Team ανακοίνωσε την ημερομηνία της έναρξης των εγγραφών του πρώτου κατά σειρά αγώνα τριάθλου στο Σχινία. Στις 15 Φεβρουαρίου λοιπόν θα μπορείτε να δηλώσετε για τον αγώνα που περιλαμβάνει 750 μ. κολύμπι, 20 χιλιόμετρα ποδήλατο και 5 χιλιόμετρα τρέξιμο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο, όλα με τη σφραγίδα της Transition Sports.
Spetses mini Marathon 2019
4/6-10-2019: Aγώνες στις Σπέτσες
9ος Γύρος Πάρου
8-6-2019: Αγώνες στην Πάρο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο