Στο Μαρκόπουλο και πάλι τα βλέμματα

Την Κυριάκή διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου του ΣΕΓΑΣ όων των κατηγοριών. Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί και φέτος στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Share

Την Κυριάκή διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου του ΣΕΓΑΣ όων των κατηγοριών. Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί και φέτος στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες στις κατηγορίες Παμπαίδων(3χλμ) – Παγκορασίδων(2χλμ), Παίδων (4χλμ) – Κορασίδων (3χλμ), Εφήβων (6χλμ)- Νεανίδων(4χλμ), Νέων Ανδρών (8χλμ) – Νέων Γυναικών (6χλμ) και Ανδρών(10χλμ) – Γυναικών(8χλμ) για αθλήτές που ανήκουν σε συλλόγους του ΣΕΓΑΣ από όλη την Ελλάδα.

Στους αγώνες αναμένεται να αγωνιστεί η αφρόκρεμα των Ελλήνων αθλητών των μεγάλων και μεσαίων αποστάσεων σε όλες τις κατηγορίες.
Προς το παρόν ξεχωρίζουν οι συμμετοχές των Δημήτρη Θεοδωρακάκου, Χριστόφορου Μερούση, Δήμου Μαγγίνα, Μιχάλη Παρμάκη, Κώστα Πούλιου, Μιχάλη Γελασάκη στους άνδρες, των Τίνα Κεφαλά, Ειρήνη Κοκκιναρίου, Πόπη Αστροπεκάκη και Ντενίζ Δημάκη στις γυναίκες ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν οι μάχες στις μικρότερες κατηγορίες με τους μικρούς αθλητές “παραδοσιακά” να τα δίνουν όλα.

Θα αγωνιστούν ακόμη η Αναστασία Καρακατσάνη στα 4 χλμ νεανίδων, ο Κώστας Τουσέ στα 8 χλμ νέων, ο Χρήστος Καλλίας στην ίδια κατηγορία και άλλοι ταλαντούχοι αθλητές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5o Yedi Kule Conquest 2019
23-6-2019: Στις 23 Ιουνίου ο Αγώνας Δρόμου Μνημείων Θεσσαλονίκης
3ος Δρόμος Αλιβερίου - Run4Aliveri 2017
7-5-2017: Για τρίτη χρονιά θα διεξαχθεί αγώνας με την ονομασία “3ο Δρόμος Αλιβερίου – Τρέχω για την Πόλη μου – Run4Aliveri”.
Η Gehwol "τρέχει" και φέτος 20άρι
Μία εταιρεία που φροντίζει όσο καμία άλλη για τα …πόδια των δρομέων θα βρίσκεται στο πλευρό τους για μία ακόμη φορά στον 35ο Αγώνα Δρόμου Υγείας της Αθήνας 20 χλμ. που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών και το RUNNER την Κυριακή 11 Μαρτίου. Ο λόγος για τη Gehwol που εδώ και 135 χρόνια τώρα δημιουργεί προϊόντα για την προστασία και περιποίηση των ποδιών των αθλουμένων και όχι μόνο από φυσικά υλικά.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο