Στο Μαρκόπουλο και πάλι τα βλέμματα

Την Κυριάκή διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου του ΣΕΓΑΣ όων των κατηγοριών. Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί και φέτος στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Share

Την Κυριάκή διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου του ΣΕΓΑΣ όων των κατηγοριών. Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί και φέτος στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες στις κατηγορίες Παμπαίδων(3χλμ) – Παγκορασίδων(2χλμ), Παίδων (4χλμ) – Κορασίδων (3χλμ), Εφήβων (6χλμ)- Νεανίδων(4χλμ), Νέων Ανδρών (8χλμ) – Νέων Γυναικών (6χλμ) και Ανδρών(10χλμ) – Γυναικών(8χλμ) για αθλήτές που ανήκουν σε συλλόγους του ΣΕΓΑΣ από όλη την Ελλάδα.

Στους αγώνες αναμένεται να αγωνιστεί η αφρόκρεμα των Ελλήνων αθλητών των μεγάλων και μεσαίων αποστάσεων σε όλες τις κατηγορίες.
Προς το παρόν ξεχωρίζουν οι συμμετοχές των Δημήτρη Θεοδωρακάκου, Χριστόφορου Μερούση, Δήμου Μαγγίνα, Μιχάλη Παρμάκη, Κώστα Πούλιου, Μιχάλη Γελασάκη στους άνδρες, των Τίνα Κεφαλά, Ειρήνη Κοκκιναρίου, Πόπη Αστροπεκάκη και Ντενίζ Δημάκη στις γυναίκες ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν οι μάχες στις μικρότερες κατηγορίες με τους μικρούς αθλητές “παραδοσιακά” να τα δίνουν όλα.

Θα αγωνιστούν ακόμη η Αναστασία Καρακατσάνη στα 4 χλμ νεανίδων, ο Κώστας Τουσέ στα 8 χλμ νέων, ο Χρήστος Καλλίας στην ίδια κατηγορία και άλλοι ταλαντούχοι αθλητές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Παλλάδιος Μαραθώνιος Καλλονής
5-6-2016: Για δεύτερη φορά θα πραγματοποιηθεί στην Καλλονή ο αγώνας με την ονομασία “Φυσιολατρικός Παλλάδιος Μαραθώνιος Καλλονής”
Το Δεκάρι του Πάρκου 2020 - Ακύρωση
Αγώνας στο Πάρκο Τρίτσης
Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2014
4-5-2014: Mία πραγματική γιορτή για την πρωτεύουσα ήταν ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας. Η συμμετοχή και η διάθεση του κόσμου σε συνδυασμό με τον υπέροχο καιρό δημιούργησε μία μοναδική ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης με χιλιάδες δρομείς να τρέχουν στους κεντρικότερους δρόμους αλλά και αρκετό κόσμο να επευφημεί τις προσπάθειές τους.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο