Ευκαιρία για ρεκόρ

Τη δυνατότητα να τεστάρουν τις δυνάμεις τους σε μία επίπεδη διαδρομή 30 χλμ. θα έχουν όλοι όσοι συμμετέχουν στον 4ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων. Ο αγώνας έχει και οικολογικό χαρακτήρα καθώς θέλει να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τη προστασία και τη διάσωση της Λίμνης που δεσπόζει στην πόλη.

Share

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010 θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Ιωαννίνων αγώνας δρόμου 30 χλμ. με την ονομασία “4ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων” ο οποίος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Γιώργου Ντανίκα και διοργανώνεται από Τμήμα Δρομέων – Υπεραποστάσεων Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών και τοπικούς φορείς.
Η διαδρομή είναι ασφάλτινη και επίπεδη και ακολουθεί νέα χάραξη από το 21,0 – 26,3 χλμ., παραλίμνια σε ποδηλατοδρόμο, εντελώς αποκλεισμένη από οχήματα, παρακάμπτοντας έτσι την κεντρική οδό Κατσικά – Ανατολή. Η υπόλοιπη διαδρομή βρίσκεται επί δημοσίων ασφαλτοστρωμένων οδών, όπου θα ισχύει αποκλεισμός κίνησης οχημάτων.
Παραλαβή πακέτου συμμετοχής γίνεται το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010, 18:00 – 21:00 μ.μ. στην Πλατεία Μαβίλη.
Ώρα εκκίνησης: 9:00 (για τους πεζοπόρους 7:00).

Παροχές
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικό δίπλωμα και μπλουζάκι ενώ όσοι αθλητές τερματίσουν θα λάβουν επιπρόσθετο μετάλλιο.
Έπαθλο, μετάλλιο και δίπλωμα θα δοθούν στους πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας.
Το βράδυ του Σαββάτου θα δοθεί γεύμα (πάστα party) για τους αθλητές (δωρεάν) όπως και το μεσημέρι της Κυριακής γεύμα (δωρεάν), στο χώρο του ΚΕ.ΚΩΠ. ΑΧΕΡΟΝΤΑ 3 ΙΩΑΝΝΙΝΑ, τηλ: 26510-20188 (δίπλα στο κολυμβητήριο).
Επιπλέον παρέχεται δωρεάν φιλοξενία στο Epirus Palace για τους 500 πρώτους Έλληνες αθλητές που θα δηλώσουν συμμετοχή για το βράδυ του Σαββάτου 18 Σεπτεμβρίου. Για τους υπόλοιπους αθλητές θα υπάρξουν ειδικές τιμές σε ξενοδοχεία της πόλης τα οποία θα ανακοινωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Δηλώσεις Φιλοξενίας έως 30 Αυγούστου 2010 με τη δήλωση συμμετοχής. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή καλέστε στο τηλ.: 6932617792 κ. Ηλίας Παρασκευάς.

Δηλώσεις συμμετοχής (έως 14 Σεπτεμβρίου)
Ηλεκτρονικά πατώντας εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες από τη Γραμματεία του συλλόγου, Α.Ο. Ποσειδών, τηλ. 26510 25818 (18:00 – 20:00) και στο site του αγώνα www.ioanninalakerun.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ
Δείτε την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Την τελευταία Κυριακή του Μαΐου η Ζήρεια
Τέλος Μαΐου η Ζήρεια θα κατακτηθεί από δρομείς καθώς θα πραγματοποιηθεί η 3η Αγωνιστική Διάσχιση της Ζήρειας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
2o Zografou City RUN 2021
Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο