20ος Κολοκοτρώνειος Δρόμος

Tην Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Τριπόλεως διοργανώνει τον 20ο Κολοκοτρώνειο Δρόμο, έναν αγώνα δρόμου μήκους 10.000 μέτρων στα πλαίσια του λαϊκού μαζικού αθλητισμού για άνδρες και γυναίκές κάθε ηλικίας.

Share

Ο Σ.Δ.Υ.Τ προκηρύσσει τον 20ο Κολοκοτρώνειο Δρόμο 10.000 μέτρων την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 πμ.
Πρόκειται για αγώνα δρόμου στα πλαίσια λαϊκού μαζικού αθλητισμού και με ελεύθερη συμμετοχή για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. Υπενθυμίζεται ότι οι συμμετέχοντες τρέχουν με δική τους ευθύνη και πρέπει να έχουν υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο πρόσφατα (το τελευταίο εξάμηνο).
Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην επέτειο απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς και τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. Συνδιοργανώνεται με τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Τρίπολης και με την υποστήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αρκαδίας και της ΤΕΔΚ Αρκαδίας.
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση αγώνα 2.000 μέτρων για παιδιά έως 15 ετών το 2009 ο ΣΔΥΤ διοργανώνει τον 2ο αγώνα 2.000 μέτρων του οποίου η εκκίνηση θα δοθεί 10 λεπτά μετά την εκκίνηση του αγώνα των 10.000 μέτρων. Σε όλα τα παιδιά που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.
Όσον αφορά τον αγώνα των 10.000 μέτρων:
1)Εκκίνηση και τερματισμός επί της Πλατείας Άρεως. Λόγω έργων ανάπλασης της Πλατείας πιθανότατα θα υπάρξει μικρή αλλαγή της διαδρομής.
2)Σταθμοί νερού θα υπάρχουν τουλάχιστον σε 2 σημεία της διαδρομής.
3)Οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στον τερματισμό.
4)Όλοι όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό τιμητικό δίπλωμα και μετάλλιο με τη μορφή του γέρου του Μωριά.
5)Κατηγορίες ανδρών [Έως 19 ετών, 20-29, 30-39,40-49,50-59, 60-69,70 και άνω]
Και 6 γυναικών [Έως 19 ετών,20-29,30-39,40-49,50-59 ,60 και άνω]
Στον 1ο και 1η κάθε κατηγορίας θα δοθεί κύπελλο, μετάλλιο ενώ στον 2ο και 3ο , στην 2η και 3η μετάλλια.
6)Στους 3 πρώτους και 3 πρώτες της Γενικής Κατηγορίας θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια.
7)Κύπελλα θα δοθούν στην 1η Ομαδική (πολυπληθέστερη) Συμμετοχή (Έπαθλο Δημήτρη Γιαννούλη) και μεγαλύτερο σε ηλικία συμμετέχοντα (Έπαθλο Σούλη Αγγελάκου).
8)Παρακαλούνται οι σύλλογοι δρομέων να στείλουν ταχυδρομικώς ή με FAX τα ονόματα των μελών τους που θα συμμετάσχουν ώστε με την άφιξή τους στο χώρο της γραμματείας να παραλαμβάνουν τον φάκελο με τις κάρτες συμμετοχής. Έτσι θα αποφευχθεί ο συνωστισμός και τυχόν καθυστέρηση στην εκκίνηση του αγώνα.
9)Ο ΣΔΥΤ θα τιμήσει για την προσφορά του στο λαϊκό μαζικό αθλητισμό τον Πρόεδρο του ΣΔΥ Πειραιά κο Γεώργιο Χατζηαγγέλου. Στο πρόσωπο του Προέδρου τιμάται ο μεγάλος σύλλογος του Πειραιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Λαϊκός αγώνας δρόμου «Μενελαΐδας»
5-7-2014: Στα Λουτρά Σμοκόβου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουλίου ο 1ος Αγώνας Δρόμου «Μεναλαΐδος» στο καταπράσινο περιβάλλον της περιοχής.
Διπλασίασε τις συμμετοχές του ο Ημιμαραθώνιος της Λευκάδας - Νίκες και πάλι για Καραβίδα και Διακομοπούλου
Με τον Γιώργο Καραβίδα να διπλασιάζει τις νίκες του, αν και με περιπετειώδη τρόπο, και τις συμμετοχές των δύο αγώνων σχεδόν να διπλασιάζονται, ολοκληρώθηκε ο 2ος Πράσινος Λευκάδιος Ημιμαραθώνιος και ο αγώνας των 5 χλμ. Στις γυναίκες επικράτησε και φέτος η Χάιντι Διακομοπούλου. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
To μονοπάτι του ανέμου
2-5-2016: Ορεινός trail αγώνας στη Β. Κεφαλονιά
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο