3ος Ορεινός Αγώνας Ασκίου (Σινιάτσικου)

Στις 8 Αυγούστου στην περιοχή Νάματα του Νόμού Κοζάνης διοργανώνεται ο 3ος ορεινός αγώνας Ασκίου με διοργανωτές το Δήμιο Ασκίου, το Τοπικό Συμβούλιο Ναμάτων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ναμάτων με χορηγό τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης. Η διαδρομή αποτελείται από 0,260χλμ σε άσφαλτο, 9,260χλμ σε μονοπάτια και 9,530 χωματόδρομο. Δηλώσεις συμμετοχής ως τις 31 Ιουλίου.

Share

Στις 8 Αυγούστου στην περιοχή Νάματα του Νόμού Κοζάνης διοργανώνεται ο 3ος ορεινός αγώνας Ασκίου με διοργανωτές το Δήμιο Ασκίου, το Τοπικό Συμβούλιο Ναμάτων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ναμάτων με χορηγό τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης. Η διαδρομή αποτελείται από 0,260χλμ σε άσφαλτο, 9,260χλμ σε μονοπάτια και 9,530 χωματόδρομο. Δηλώσεις συμμετοχής ως τις 31 Ιουλίου στο siniatsiko.blogspot.com και sdoeordeas.blogspot.com. Για πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας καλέστε στο 6947441535 (κ.Κ.Πατσίκας).
Επικοινωνία: 6976990917 κ. Γεώργιος Χαρδαλούπης και 6946215341 κ. Σωτήρης Βασβατέκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Αγώνας Δρόμου Ν. Αγχιάλου
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου Βετεράνων Αθλητών Στίβου
Στο πανέμορφο Βέρμιο στη Νάουσα φιλοξενήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου για τους βετεράνους αθλητές στίβου που διοργανώθηκε από το Σ.Ε.Β.Α.Σ Νάουσας υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου την Κυριακή 15 Μαΐου. Δείτε τα αποτελέσματα.
Θα πέσει... η νύχτα πάλι στη Θεσσαλονίκη
Ο Μ.Ε.Α.Σ ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και την υποστήριξη της Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν για 2η φορά τον Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης αλλά και τον Αγώνα Δρόμου 5.000μ. Ο αγώνας που πέρυσι στην πρώτη του διοργάνωση είχε εντυπωσιάσει τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο επαναλαμβάνεται και οι διοργανωτές υπόσχονται ότι θα είναι ακόμα καλύτερος!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο