Ενόψει ΔΝΤ θα πάμε ΖΝΤ!!!

Ο νυχτερινός αγώνας της Ζήρειας προτείνει και δελεάζει! 15 χιλιόμετρα σε μονοπάτια για όλους! Από τον μέσο δρομέα για το νυχτερινό βάπτισμα μέχρι τον έμπειρο αθλητή ως προπόνηση για τους αγώνες της Ροδόπης! Αδρεναλίνη, Ένταση, Παλμοί! Και όλοι μαζί μετά μια παρέα, με όλο το βουνό δικό μας για πάρτυ με μουσική, αναψυκτικά, μπύρες και ψητά για όλους! Ελεύθερη κατασκήνωση στο Οροπέδιο με τις παροχές του σαλέ και ομαδική ανάβαση στην κορυφή της Ζήρειας την επομένη!

Share

Η μη κερδοσκοπική εταιρεία “North Col” , σε συνεργασία με το Δήμο Ξυλοκάστρου, διοργανώνει νυχτερινό αγώνα trail running στη Ζήρεια, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010. Το “Ziria Night Trail” έχει μήκος 13.5 χλμ. και θετική υψομετρική 790μ.

Σημείο συνάντησης και τερματισμός το σαλέ του Αθλητικού Κέντρου Ζήρειας στο Οροπέδιο Τρικάλων(36χλμ. από Ξυλόκαστρο). Μεταφορά στην αφετηρία με πούλμαν από το σαλέ και εκκίνηση με τη δύση του ήλιου. Θα ακολουθήσει barbecue party στο σαλέ με μουσική.

Για όσους αθλητές/συνοδούς κατασκηνώσουν στο Οροπέδιο ή διανυκτερεύσουν στις γύρω περιοχές, την επομένη το πρωί, θα πραγματοποιηθεί ανάβαση ως την κορυφή της Ζήρειας (2374μ.-περίπου 1:45ωρ).

Ακόμα οι διοργανωτές θα ήθελαν να ενημερώσουν τους συμμετέχοντες πως υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς μαζί με τους συνοδούς τους από την Αθήνα αυθημερόν. Πιο συγκεκριμένα, πούλμαν της διοργάνωσης θα ξεκινήσει από το Πεδίο του Άρεως στις 15:00, με ενδιάμεση στάση στο Χαϊδάρι και τελικό προορισμό το σημείο συνάντησης των αθλητών στο Οροπέδιο Τρικάλων. Το πούλμαν θα αναχωρήσει από το σαλέ στις 00:30 πραγματοποιώντας τις ίδιες στάσεις.
Η οργάνωση της μεταφοράς αποτελεί μέρος της προσπάθειάς για πιο οικονομική μετακίνηση των αθλητών, δεδομένου του αυξημένου κόστους των καυσίμων και διοδίων. Το κόστος μεταφοράς με το πούλμαν είναι 15€.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι για τη διαδρομή αυτή από την Αθήνα μετ’επιστροφής, με τη χρήση της Αττικής Οδού, το κόστος των διοδίων ανέρχεται στα 14.30€

Αναλυτικές πληροφορίες στο site της διοργάνωσης www.zccr.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ωραίοι αγώνες στην Κερκίνη
O κόσμος αγκάλλιασε τον αγώνα της Κερκίνης με περισσότερα από 450 δρομείς να τρέχουν στις δύο αποστάσεις του προγράμματος. Οι διαδρομές κινήθηκαν γύρω από τη λίμνη Κερκίνη σε όμορφα τοπία που απόλαυσαν όσοι έλαβαν μέρος είτε στα 10 είτε στα 21 χλμ. Νικητής στα 21 χλμ. ήταν ο Δημήτρης Τζεφαλής σε χρόνο 1:20:58 και ο Γεράσιμος Γρίβας στα 10 χλμ. σε 41:32. Δείτε τα αποτελέσματα και από τις δύο διαδρομές.
3ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης
18-10-2014: To Σάββατο 18 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη ο «3ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης» αλλά και αγώνας δρόμου 5 χλμ.
Run Greece 2020 – Ρόδος - Ακύρωση
Ο 6ος αγώνας της σειράς Run Greece 2020
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο