Ενόψει ΔΝΤ θα πάμε ΖΝΤ!!!

Ο νυχτερινός αγώνας της Ζήρειας προτείνει και δελεάζει! 15 χιλιόμετρα σε μονοπάτια για όλους! Από τον μέσο δρομέα για το νυχτερινό βάπτισμα μέχρι τον έμπειρο αθλητή ως προπόνηση για τους αγώνες της Ροδόπης! Αδρεναλίνη, Ένταση, Παλμοί! Και όλοι μαζί μετά μια παρέα, με όλο το βουνό δικό μας για πάρτυ με μουσική, αναψυκτικά, μπύρες και ψητά για όλους! Ελεύθερη κατασκήνωση στο Οροπέδιο με τις παροχές του σαλέ και ομαδική ανάβαση στην κορυφή της Ζήρειας την επομένη!

Share

Η μη κερδοσκοπική εταιρεία “North Col” , σε συνεργασία με το Δήμο Ξυλοκάστρου, διοργανώνει νυχτερινό αγώνα trail running στη Ζήρεια, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010. Το “Ziria Night Trail” έχει μήκος 13.5 χλμ. και θετική υψομετρική 790μ.

Σημείο συνάντησης και τερματισμός το σαλέ του Αθλητικού Κέντρου Ζήρειας στο Οροπέδιο Τρικάλων(36χλμ. από Ξυλόκαστρο). Μεταφορά στην αφετηρία με πούλμαν από το σαλέ και εκκίνηση με τη δύση του ήλιου. Θα ακολουθήσει barbecue party στο σαλέ με μουσική.

Για όσους αθλητές/συνοδούς κατασκηνώσουν στο Οροπέδιο ή διανυκτερεύσουν στις γύρω περιοχές, την επομένη το πρωί, θα πραγματοποιηθεί ανάβαση ως την κορυφή της Ζήρειας (2374μ.-περίπου 1:45ωρ).

Ακόμα οι διοργανωτές θα ήθελαν να ενημερώσουν τους συμμετέχοντες πως υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς μαζί με τους συνοδούς τους από την Αθήνα αυθημερόν. Πιο συγκεκριμένα, πούλμαν της διοργάνωσης θα ξεκινήσει από το Πεδίο του Άρεως στις 15:00, με ενδιάμεση στάση στο Χαϊδάρι και τελικό προορισμό το σημείο συνάντησης των αθλητών στο Οροπέδιο Τρικάλων. Το πούλμαν θα αναχωρήσει από το σαλέ στις 00:30 πραγματοποιώντας τις ίδιες στάσεις.
Η οργάνωση της μεταφοράς αποτελεί μέρος της προσπάθειάς για πιο οικονομική μετακίνηση των αθλητών, δεδομένου του αυξημένου κόστους των καυσίμων και διοδίων. Το κόστος μεταφοράς με το πούλμαν είναι 15€.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι για τη διαδρομή αυτή από την Αθήνα μετ’επιστροφής, με τη χρήση της Αττικής Οδού, το κόστος των διοδίων ανέρχεται στα 14.30€

Αναλυτικές πληροφορίες στο site της διοργάνωσης www.zccr.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας Δρόμου Ραμνούς 2022
Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου οι αγώνες στο Γραμματικό
Navarino Challenge
19/21-9-2014: Mε σκοπό την ενημέρωση του κόσμου για τη Μεσογειακή διατροφή και την ευαισθητοποίησή του σχετικά με την παιδική παχυσαρκία και με την παρουσία του υπερμαραθωνοδρόμου Dean Karnazes θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο το Navarino Challenge.
1ο Μινωικό Μονοπάτι Μύθων
27-4-2014: Με συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Απριλίου ο 1ος Ορεινός Αγώνας “Μινωικό Μονοπάτι Μύθων” στην Κρήτη. Νικητές στον αγώνα των 26 χλμ. αναδείχθηκαν ο Φάνης Αρκουμάνης και η Δήμητρα Βίτσα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο