1ος Γύρος Δάφνης

Η συνεχώς αυξανόμενη διάθεση του κόσμου για τρέξιμο γεννά και την ανάγκη για περισσότερους αγώνες. Αυτή την ανάγκη αφουγκράστηκε και ο Δήμος Δάφνης και διοργανώνει την Κυριακή 13 Ιουνίου τον πρώτο γύρο της πόλης με σκοπό να φέρει ακόμα πιο κοντά το τρέξιμο στην καθημερινότητα των δημοτών και όχι μόνο.

Share

Η συνεχώς αυξανόμενη διάθεση του κόσμου για τρέξιμο γεννά και την ανάγκη για περισσότερους αγώνες. Αυτή την ανάγκη αφουγκράστηκε και ο Δήμος Δάφνης και διοργανώνει την Κυριακή 13 Ιουνίου τον πρώτο γύρο της πόλης με σκοπό να φέρει ακόμα πιο κοντά το τρέξιμο στην καθημερινότητα των δημοτών και όχι μόνο. Αυτός θα είναι και ο πρώτος αγώνας που έχει γίνει ποτέ στο συγκεκριμένο Δήμο και θα έχει καθαρά λαϊκό χαρακτήρα. «Υπεύθυνοι» για τη διοργάνωση αυτή είναι τόσο το αθλητικό κέντρο του Δήμου όσο και ο δρομέας Στάθης Κιουλάφης που με αυτό τον τρόπο κάνουν πράξη μια ιδέα που είχαν από καιρό.

Η ώρα της εκκίνησης έχει από τώρα οριστεί στις 11 ενώ η απόσταση θα είναι 7 χιλιόμετρα για άντρες και γυναίκες που θα καλυφθούν σε δυο στροφές με αφετηρία και τερματισμό το δημαρχείο της Δάφνης.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από την 1η Απριλίου 2010 έως και τις 6 του Ιουνίου ενώ απαραίτητα στοιχεία για τη δήλωση σας είναι το ονοματεπώνυμό, η ηλικία και το τηλέφωνό σας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν email στο: [email protected]

Την ημέρα του αγώνα θα μπορείτε να παραλάβετε από την γραμματεία, που θα βρίσκεται στο πάρκο της Δάφνης τους αριθμούς συμμετοχής σας ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι δρομείς που θα λάβουν μέρος θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και θα τρέξουν με δική τους ευθύνη.

Τέλος, έπαθλα και αναμνηστικά διπλώματα καθώς και μετάλλια και μπλούζες θα απονεμηθούν σε όλους τους δρομείς μετά το τέλος του αγώνα ενώ θα γίνει και ειδική βράβευση για τους 3 πρώτους στις κατηγορίες των ανδρών και γυναικών.

Η διαδρομή που έχει οριστεί από τους διοργανωτές είναι η ακόλουθη:

Εκκίνηση: Πλατεία Δημαρχείου (Ηρώων) → Κανάρη – Παπαναστασίου – Ακροπόλεως – Μπουμπουλίνας – Εθνάρχου Μακαρίου – Ελ. Βενιζέλου – Αγ. Βαρβάρας →Τερματισμός: Πλατεία Δημαρχείου (Ηρώων)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H οικογένεια του Ζαγορίου μεγαλώνει!
Ένας νέος αγώνας θα γίνει στις 31 Αύγούστου στο όμορφο βουνό της Τύμφης που ανήκει ουσιστικά στη σειρά των αγώνων του Zagori Mountrain Race. Δείτε περισσότερα.
2ος Δρόμος των Ανακτόρων
29-4-2018: Αγώνες 12 & 8 χλμ. στη Βεργίνα
Serifos Sunset Race 2023
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες στη Σέριφο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο