Με στόχο την μαζική προσέλευση

Ο 5ος Παγκύπριος και 15ος Ανοιχτός Ετήσιος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Pokka Coffee συγκέντρωσε πέρυσι έναν αριθμό δρομέων που αποτέλεσε ρεκόρ συμμετοχής για τον συγκεκριμένο αγώνα. Φέτος το Σωματείο Δρομέων Κύπρου “Περικλής Δημητρίου” φιλοδοξεί να ξεπεράσει την περσινή του επιτυχία και να προσελκύσει ακόμα μεγαλύτερο αριθμό δρομέων.

Share

Μετά την περσινή επιτυχία όπου ο 5ος Παγκύπριος και 15ος Ανοιχτός Ετήσιος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Pokka Coffee σημείωσε ρεκόρ τόσο συμμετοχής όσο και προσέλευσης το Σωματείο Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου» σε συνεργασία με την ΚΟΕΑΣ και τον ΓΣΖ συνεχίζουν δριμύτεροι και προκηρύσσουν τον 6ο Παγκύπριο και 16ο Ανοιχτό Ετήσιο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Pokka Coffee την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010, αγώνες που είναι αφιερωμένοι στη μνήμη των αθλητών του ΓΣΖ Θεοχαρίδη και Φαραζή.
Οι δρομείς που θα συμμετέχουν μπορούν να επιλέξουν μία από τις αποστάσεις των 21.098 μ., 5 χλμ. & 2 χλμ.
Εγγραφές θα γίνονται στο χώρο της εκκίνησης (Περβόλια) την ημέρα του αγώνα στις 9:00 π.μ.

Περισσότερες πληροφορίες στο site: www.periclis.com.cy στο e-mail: [email protected] και στα τηλέφωνα 0035 799411411, 0035 799528602

Περισσότερες πληροφορίες για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και επόμενους αγώνες του Σωματείου “Περικλής Δημητρίου” στο http://www.periclis.com.cy/files/PER.PROGRAMMA1.pdf

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Epidavros Action Swim And Run 2023
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Χιονισμένος Μαραθώνιος!
Tηn Κυριακή είχαμε στο Τόκιο τον ομώνυμο μαραθώνιο να διεξάγεται κάτω από πολύ κακές καιρικές συνθήκες. Βροχή, άερας και χίονι έκαναν ότι μπορούσαν για να δυσκολέψουν τους αθλητές στον 4ο Μαραθώνιο της πόλης. Νικητής ο Ιάπωνας Μασακάζου Φουτζιγουάρα με 2:12:19.
Run Greece 2022 – Καστοριά
Ο 3ος αγώνας της σειράς Run Greece 2022
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο