Με στόχο την μαζική προσέλευση

Ο 5ος Παγκύπριος και 15ος Ανοιχτός Ετήσιος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Pokka Coffee συγκέντρωσε πέρυσι έναν αριθμό δρομέων που αποτέλεσε ρεκόρ συμμετοχής για τον συγκεκριμένο αγώνα. Φέτος το Σωματείο Δρομέων Κύπρου “Περικλής Δημητρίου” φιλοδοξεί να ξεπεράσει την περσινή του επιτυχία και να προσελκύσει ακόμα μεγαλύτερο αριθμό δρομέων.

Share

Μετά την περσινή επιτυχία όπου ο 5ος Παγκύπριος και 15ος Ανοιχτός Ετήσιος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Pokka Coffee σημείωσε ρεκόρ τόσο συμμετοχής όσο και προσέλευσης το Σωματείο Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου» σε συνεργασία με την ΚΟΕΑΣ και τον ΓΣΖ συνεχίζουν δριμύτεροι και προκηρύσσουν τον 6ο Παγκύπριο και 16ο Ανοιχτό Ετήσιο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Pokka Coffee την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010, αγώνες που είναι αφιερωμένοι στη μνήμη των αθλητών του ΓΣΖ Θεοχαρίδη και Φαραζή.
Οι δρομείς που θα συμμετέχουν μπορούν να επιλέξουν μία από τις αποστάσεις των 21.098 μ., 5 χλμ. & 2 χλμ.
Εγγραφές θα γίνονται στο χώρο της εκκίνησης (Περβόλια) την ημέρα του αγώνα στις 9:00 π.μ.

Περισσότερες πληροφορίες στο site: www.periclis.com.cy στο e-mail: [email protected]a.com.cy και στα τηλέφωνα 0035 799411411, 0035 799528602

Περισσότερες πληροφορίες για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και επόμενους αγώνες του Σωματείου “Περικλής Δημητρίου” στο http://www.periclis.com.cy/files/PER.PROGRAMMA1.pdf

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Σύλλογoς Βετράνων Αθλητών Στίβου Αργολίδας Καραθώνα Ναυπλίου διοργανώνουν τον 10ο αγώνα δρόμου Αργολικού Κόλπου την Κυριακή 20 Μαρτίου 2011.
Ένα half στο Ολυμπιακό Χωριό
Αγώνας ημιμαραθωνίου δρόμου αλλά και ένας μικρότερος απόστασης 5,2 χλμ θα γίνουν την Κυριακή 5 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Χωριό. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του ημιμαραθωνίου θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο του Ολυμπιακού Χωριού στις 9:00.
2ος Καστόρειος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Ταϋγέτου
21-12-2014: Η Τοπική Κοινότητα Καστορείο του Δήμου Σπάρτης διοργανώνει την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου τον «2ο Καστόρειο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Ταϋγέτου» στο Καστόρι Λακωνίας.
Back to Top