Αγώνας για ρεκόρ

Τέταρτη χρονιά για τον Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ με σημαντικές αλλαγές στη διοργάνωση που σκοπό έχουν την αναβάθμιση του αγώνα και την περαιτέρω ανάπτυξή του. Ενημερωθείτε και δηλώστε τώρα συμμετοχή!

Share

Ο Διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού, αποτελεί έναν ταχύτατα αναπτυσσόμενο αγώνα ο οποίος διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά εκείνα που εγγυώνται την μελλοντική του επιτυχία.
Η μεγάλη ιστορία του βασικού διοργανωτή Γυμναστικού Συλλόγου «Τα Ολύμπια», η οργανωτική εμπειρία, η πολύ καλή διαδρομή, οι καλές καιρικές συνθήκες και η μοναδική κυπριακή φιλοξενία αποτελούν τα δυνατά στοιχεία του αγώνα, ο οποίος στα τρία χρόνια διεξαγωγής του, έχει καταφέρει να κερδίσει την πιστοποίηση της AIMS και της IAAF.
Με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και ανάδειξη του αγώνα, ο ΓΣΟ (Γυμναστικός Σύλλογος τα Ολύμπια) συνεργάζεται για την διεξαγωγή του Διεθνή Μαραθωνίου Λεμεσού με την εταιρεία Olympus Events Management Ltd της οποίας την ευθύνη έχει ο παλιός πρωταθλητής του μαραθωνίου Γιώργος Καραγιάννης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου με αφετηρία το παλαιό στάδιο ΓΣΟ στην περιοχή Μόλος της Λεμεσού και το πρόγραμμά του περιλαμβάνει τους παρακάτω αγώνες:
α) Μαραθώνιος Δρόμος (από 18 ετών)
Κόστος συμμετοχής: 30 € για εγγραφές έως 31/12
β) Ημιμαραθώνιος Δρόμος (από 18 ετών)
Κόστος συμμετοχής: 20 € για εγγραφές έως 31/12
γ) Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. (από 12 ετών)
Κόστος συμμετοχής: 20 € για εγγραφές έως 31/12
Δωρεάν συμμετοχή για αθλητές κάτω των 18 ετών
δ) Παιδικός Δρόμος (από 6 έως 12 ετών)
Δωρεάν συμμετοχή

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του αγώνα www.limassolmarathon.com ή καλέστε στο 6948560186.

Το Runner πάει Λεμεσό
Το Runner σε συνεργασία με τον Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα, προσφέροντας πακέτα με ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές. Αν λοιπόν θέλετε και εσείς να συμμετάσχετε σε έναν από τους αγώνες του Διεθνούς Μαραθωνίου της Λεμεσού επιλέξτε ένα από τα τρία παρακάτω πακέτα και δηλώστε συμμετοχή στην ιστοσελίδα μας www.runnermagazine.gr ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 211-7506685 για περισσότερες πληροφορίες.

Πακέτα προσφορών

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΤΙΜΗ
1KANIKA PANTHEON HOTEL 3*321 €
2ATLANTICA MIRAMARE BEACH HOTEL 4*380 €
3ATLANTICA BAY HOTEL 4*380 €

– Οι τιμές είναι κατ’άτομο για τρεις διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια και συμπεριλαμβάνουν πρωινό. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα για διαμονή σε μονόκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο με τις αντίστοιχες τιμές καθώς και δυνατότητα επιλογής ημιδιατροφής.

– Σε όλα τα πακέτα συμπεριλαμβάνεται το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων και των φόρων (οι οποίοι είναι περίπου 111€ κατ’ άτομο) και οι μεταφορές από και πρός το αεροδρόμιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
19ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας 10χλμ.
20-4-2019: Αγώνας 10 χλμ. στην Καλαμάτα
Kαραβίδας και Διακουμοπούλου νικητές στη Λευκάδα
Mε τη συμμετοχή περίπου 400 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαϊου ο 1ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος Δρόμος και ο 1ος Λαϊκός Δρόμος Υγείας στη Λευκάδα που διοργάνωσε ο ΑΣΛ “Φίλανδρος”. Το βροντερό παρών έδωσαν οι ντόπιοι αθλητές όπου συμμετείχαν με πολυπληθή ομάδα και στους δύο αγώνες. Nικητές ο Γιώργος Καραβίδας με 1:13:06 και τ Χάιντι Διακουμοπούλου με 1:27:33. Δείτε τα αποτελέσματα.
13ος Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης» - Αναβολή
Διαβάστε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο