Στα μονοπάτια του Ενιπέα

Στα μονοπάτια του μοναδικού φαραγγιού του Ενιπέα θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν οι 300 τυχεροί συμμετέχοντες του αντίστοιχου αγώνα ορεινού δρόμου αφού πρώτα δράσουν γρήγορα και δηλώσουν συμμετοχή έγκαιρα στις προβλεπόμενες ημέρες.

Share

Η μη κερδοσκοπική εταιρεία «Μαραθώνιος Ολύμπου», προκηρύσσει την διεξαγωγή του 4ου «Χειμωνιάτικου Ενιπέα», για την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009, στην περιοχή του Ολύμπου. Ο αγώνας, μήκους 23 χλμ. και υψομετρικής διαφοράς 1700 μέτρων, θα πραγματοποιηθεί για 300 αθλητές στη διαδρομή που καθιερώθηκε το 2008. Για τη συμμετοχή στον αγώνα απαιτείται προηγούμενη εμπειρία από αντίστοιχους αγώνες.

Δηλώσεις συμμετοχής
Οι εγγραφές θα γίνουν ηλεκτρονικά, σε διάστημα 4 ημερών (25-29 Νοεμβρίου) ή και λιγότερο, εφόσον συμπληρωθεί σε μικρότερο χρονικό διάστημα ο αριθμός των συμμετοχών και το κόστος συμμετοχής (20 €) θα γίνει με χρέωση πιστωτικής κάρτας από το site της διοργάνωσης: www.olympus-marathon.com
Δεν θα υπάρξει κατάλογος επιλαχόντων και δεν πρόκειται να γίνει δεκτή καμία αίτηση που θα υποβληθεί την ημέρα του αγώνα.

Παραλαβή πακέτου συμμετοχής
Η παραλαβή των αριθμών αγώνα, θα γίνεται αποκλειστικά από τους ίδιους τους αθλητές με επίδειξη κάποιου επίσημου δελτίου που να ταυτοποιεί το πρόσωπο, την παραμονή του αγώνα (5/12) και τις ώρες 19:00-22:00 από το Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου και την ημέρα του αγώνα (6/12) και ώρες 08:00-09:30, στο χώρο της εκκίνησης, στο Δημοτικό Στάδιο του Λιτοχώρου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του φετινού αγώνα, περιγράφονται στην προκήρυξη του αγώνα στο www.olympus-marathon.com/index.php?name=News&file=article&sid=82

Περισσότερες πληροφορίες στο e-mail: [email protected] και στο τηλέφωνο 2310-567410 (10:00-14:00).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο μικρότερος αγώνας που διοργανώθηκε το 2008 με την ονομασία «Μικρός Ενιπέας» δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος ή στο μέλλον, τουλάχιστον στο πλαίσιο του Χειμωνιάτικου Ενιπέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Corfu Mountain Trail 2021
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
10ος Αργειακός - Μυκηναϊκός Δρόμος
19-4-2015: Το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Άργους – Μυκηνών, η Περιφ. Ενότητα Αργολίδας, η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Περιφ. Πελοποννήσου, συνδιοργανώνουν με τον Σύλλογο “ Μαραθωνοδρόμοι – Δρομείς Αργολίδας” ημιμαραθώνιο και αγώνα 5 χλμ.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο