Αγώνας με κέφι στα Ποσειδώνια

Ο Θοδωρής Αναγνώστου και η Χάιντι Διακομοπούλου ήταν οι νικητές στα Ποσειδώνια όπου είχαν να αντιμετωπίσουν εκτός από το χρονόμετρο και τις δύσκολες, για δρομείς, καιρικές συνθήκες.

Share

Κάτω από το μεγαλόπρεπο ναό του Ποσειδώνα σε ένα από τα ιερώτερα σημεία της Αττικής Γης, σύμφωνα με τους Αρχαίους Έλληνες, στο ακρωτήριο του Σουνίου διεξήχθησαν και φέτος τα Ποσειδώνια την Κυριακή 14 Ιουνίου. Στον αγώνα έδωσαν το παρόν πάνω από 150 δρομείς που αψήφησαν τόσο το πρωϊνό ξύπνημα όσο και το δυνατό ήλιο και ξεχύθηκαν στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου για να καλύψουν τα 9 περίπου χιλιόμετρα (για την ακρίβεια λίγο περισσότερα από 9,1 χλμ.) του αγώνα.

Νικητής στους άνδρες ήταν ο Θοδωρής Αναγνώστου με χρόνο 31:53 ακολουθούμενος από το Μιχάλη Φωτόπουλο με 32:56 και το Διομήδη Μπακατσέλο με 33:40. Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Χάιντι Διακομοπούλου που συμμετείχε και στο οργανωτικό κομμάτι του αγώνα. Ο χρόνος της Χάιντι ήταν 34:45 ενώ στη δεύτερη θέση ακολούθησε η Φιλίππα Πουλίδου με 37:50.
Όλοι οι δρομείς πράγματι απόλαυσαν τον αγώνα που χρόνο με το χρόνο γίνεται ολοένα και καλύτερος ακόμα κι αν αυτή τη φορά οι συμμετέχοντες είχαν να αντιμετωπίσουν και το μένος των ανέμων που έπνεαν ισχυροί από νωρίς το πρωί στην περιοχή. Ο δημοτικός οργανισμός του Λαυρίου που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης είχε κάνει αρκετά καλή δουλειά κι έτσι κανείς δεν έφυγε με παράπονο ενώ μετά τον αγώνα πολλοί έσβησαν την κούραση τους με μια βουτιά στα γαλανά νερά του Σουνίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έλαμψαν στον Αστέρα!
Περισσότερες από 650 γυναίκες ομόρφυναν ακόμα περισσότερο το Astir Palace, το μοναδικό αυτό resort που και φέτος φιλοξένησε με τον καλύτερο τρόπο το Ladies Run. Η άψογη οργάνωση και η καλή διάθεση όλων, είχε ως αποτέλεσμα έναν εξαιρετικό αγώνα στον οποίο σημειώθηκαν και αρκετά καλές επιδόσεις. Νικήτρια όπως και πέρσι στα 10 χλμ. η Ντενίζ Δημάκη με 37:40 ενώ στα 5 χλμ. επικράτησε άνετα η Φωτεινή Δαγκλή Παγκότο με 19:52. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Ανακαλύψτε τις trail διαδρομές της Ελλάδας
Ο επόμενος αγώνας Mountain Bike & Run Cup 2009 επιστρέφει Πελοποννήσου. Σειρά έχουν τα Καλάβρυτα στην Αχαΐα όπου οι δρομείς, αλλά και οι ποδηλάτες, θα περιπλανηθούν στις πλαγιές του Χελμού.
1oς Αγώνας Δρόμου "Acheloos Run"
20-5-2017: Αγώνας για πρώτη φορά στο Νεοχώρι Μεσολογγίου
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο