Αγώνας με κέφι στα Ποσειδώνια

Ο Θοδωρής Αναγνώστου και η Χάιντι Διακομοπούλου ήταν οι νικητές στα Ποσειδώνια όπου είχαν να αντιμετωπίσουν εκτός από το χρονόμετρο και τις δύσκολες, για δρομείς, καιρικές συνθήκες.

Share

Κάτω από το μεγαλόπρεπο ναό του Ποσειδώνα σε ένα από τα ιερώτερα σημεία της Αττικής Γης, σύμφωνα με τους Αρχαίους Έλληνες, στο ακρωτήριο του Σουνίου διεξήχθησαν και φέτος τα Ποσειδώνια την Κυριακή 14 Ιουνίου. Στον αγώνα έδωσαν το παρόν πάνω από 150 δρομείς που αψήφησαν τόσο το πρωϊνό ξύπνημα όσο και το δυνατό ήλιο και ξεχύθηκαν στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου για να καλύψουν τα 9 περίπου χιλιόμετρα (για την ακρίβεια λίγο περισσότερα από 9,1 χλμ.) του αγώνα.

Νικητής στους άνδρες ήταν ο Θοδωρής Αναγνώστου με χρόνο 31:53 ακολουθούμενος από το Μιχάλη Φωτόπουλο με 32:56 και το Διομήδη Μπακατσέλο με 33:40. Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Χάιντι Διακομοπούλου που συμμετείχε και στο οργανωτικό κομμάτι του αγώνα. Ο χρόνος της Χάιντι ήταν 34:45 ενώ στη δεύτερη θέση ακολούθησε η Φιλίππα Πουλίδου με 37:50.
Όλοι οι δρομείς πράγματι απόλαυσαν τον αγώνα που χρόνο με το χρόνο γίνεται ολοένα και καλύτερος ακόμα κι αν αυτή τη φορά οι συμμετέχοντες είχαν να αντιμετωπίσουν και το μένος των ανέμων που έπνεαν ισχυροί από νωρίς το πρωί στην περιοχή. Ο δημοτικός οργανισμός του Λαυρίου που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης είχε κάνει αρκετά καλή δουλειά κι έτσι κανείς δεν έφυγε με παράπονο ενώ μετά τον αγώνα πολλοί έσβησαν την κούραση τους με μια βουτιά στα γαλανά νερά του Σουνίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βελερεφόντεια 2022
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
5ος Αγώνας Δολοπών
Η Α.Ε. Λουτροπηγής “Μενελαϊς” οργανώνει τον 5ο ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΔΟΛΟΠΩΝ το Σάββατο 3 Ιουλίου 2010 με εκκίνηση το χωριό Κέδρος και τερματισμό τα Λουτρά Σμοκόβου. Η απόσταση είναι 13 χλ σε άσφαλτο και η υψομετρική διαφορά 250 μ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο