Με θέα το Ιόνιο

Την ευκαιρία να δουν την Κέρκυρα τρέχοντας θα έχουν οι δρομείς που θα συμμετέχουν στο 4ο Αχίλλειο Αγώνα Δρόμου, αγώνας που παίρνει το όνομά του από το χώρο αφετηρίας του, που δεν είναι άλλος από το Ανάκτορο του Αχίλλειου.

Share

Mε κύριο σκοπό την αθλητική ανάδειξη της περιοχής ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Αχιλλείων διοργανώνει την Κυριακή 14 Ιουνίου τον 4ο Αχίλλειο Αγώνα Δρόμου συνολικής απόστασης 12 χλμ.
Η διαδρομή ξεκινά από το, γνωστό σε όλους, Ανάκτορο του Αχίλλειου και συνεχίζει Ποντή – Βρεφονηπιακός σταθμός Δήμου Αχιλλείου – Βρυώνη – Πέραμα – Γέφυρα Κάιζερ και τερματίζει στο Λιμάνι των Μπενιτσών. Σε όλο το μήκος της διαδρομής θα υπάρχει στο οδόστρωμα μπλε γραμμή σηματοδότησης και ανά 4 χλμ. σταθμός υδροδοσίας.
Ώρα εκκίνησης: 11:00 π.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής:
1. Στο κατάστημα αθλητικών ειδών του Βετεράνου αθλητή Χρήστου Βραδή: Μητροπολίτη Μεθοδίου 9 ΤΚ 49100 Κέρκυρα τηλ. 26610-43659.
2. Στο Δημαρχείο Αχιλλείων, (υπεύθυνη: Έλενα Πουλημένου, τηλ. 26613-61819)
3. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση: email: [email protected]
4. Στο χώρο της αφετηρίας έως τις 9:00 π.μ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ημιμαραθώνιος Κρήτης 2024
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες
Ladies Run 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
18ος Eυχίδειος Άθλος
12/14-5-2017: Ευχίδειος Άθλος και Υπερευχίδειος, δύο ιστορικοί αγώνες υπεραπόστασης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο