Ανακαλύψτε τις trail διαδρομές της Ελλάδας

Έχει χαρακτηριστεί ως η «μικρή Ελβετία» της Ελλάδας. Το μοναδικό τοπίο της Ελάτης Τρικάλων φιλοξενεί τελευταίο, και κατά συνέπεια, σπουδαιότερο αγώνα του Mountain Bike & Run Cup 2009.

Share

Ο τελευταίος αγώνας του Mountain Bike & Run Cup 2009 κρατάει τις ισορροπίες όσον αφορά την απόσταση που θα πρέπει να καλύψουν όλοι οι κάτοικοι της Ελλάδας επιλέγοντας σαν χώρο διεξαγωγής για τον τελικό μία τοποθεσία που βρίσκεται στο κέντρο της χώρας μας, την Ελάτη Τρικάλων.
Την πρώτη ημέρα, το Σάββατο 25 Ιουλίου, θα διεξαχθεί το αγώνισμα του ορεινού τρεξίματος ενώ την Κυριακή 26 Ιουλίου θα γίνει το αγώνισμα του ορεινού ποδηλάτου.
Οι χιλιομετρικές αποστάσεις των διαδρομών κυμαίνονται από 15-20 χλμ. για το τρέξιμο και 45-60 χλμ. για το ποδήλατο.
Αναμένονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ακριβείς αποστάσεις και τα υψομετρικό διάγραμμα της διαδρομής.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του αγώνα www.outsports.gr
Για κάθε διευκρίνιση σχετικά με την διοργάνωση τηλεφωνήστε στο τηλ. 2310 566522 ή στο [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
21ος Αγώνας Υγείας Βόλου
17-5-2014: Βολιώτικο χρώμα είχε το βάθρο του 21ου Αγώνα Υγείας Βόλου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Μαΐου με αθλητές της Μαγνησιακής πρωτεύουσας να καταλαμβάνουν τις 4 από τις 6 θέσεις του βάθρου σε άντρες και γυναίκες.
Με σύμμαχο τον καιρό
Ο 2ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων διεξήχθη την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου με μεγάλη επιτυχία. Οι 269 δρομείς που τερμάτισαν χάρηκαν ένα πανέμορφο αγώνα, σε μια διαδρομή που δίκαια διεκδικεί τον τίτλο της πιο ομαλής και ομορφότερης στην Ελλάδα.
Back to Top