VFUT 2009: Λήγει σήμερα η περίοδος εγγραφών για τον μεγάλο αγώνα- Βοηθήστε στη διοργάνωση ως εθελοντής (Αίτηση Εθελοντισμού)

Με τις συμμετοχές να έχουν φτάσει συνολικά τις 233 (131 για το VFUT και 102 για το Παρανέστιο Μονοπάτι) ολοκληρώνεται σήμερα η διαδικασία εγγραφής για τον αγώνα του VFUT.

Share

Η Οργανωτική Επιτροπή του VFT, αποφάσισε ομόφωνα να ανοίξει τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τον αγώνα VFUT, παρέχοντας στους ενδιαφερόμενους προθεσμία έως και σήμερα 31/7/2009.
Ήδη οι δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή ανέρχονται σε 131.
Στo πλαίσιo της παράτασης αυτής θα κριθούν και οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν εκπρόθεσμα.
Είναι ευνόητο ότι οι αγώνες κριτήρια που δηλώνονται από τους ενδιαφερόμενους αθλητές μπορούν να έχουν πραγματοποιηθεί έως και την ημέρα υποβολής της αίτησής τους.
Επισημαίνεται ότι η διαδικασία της εγγραφής ολοκληρώνεται με την καταβολή της οικονομικής συμμετοχής του αθλητή έως και την ανωτέρω καταληκτική ημερομηνία.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΥΝΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ-
VIRGIN FOREST TRAIL

Η οργανωτική επιτροπή καλεί όσους εθελοντές επιθυμούν, να στελεχώσουν τους Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου – Virgin Forest Trail», και ειδικότερα στους αγώνες Virgin Forest Ultra Trail, Παρανέστιο Μονοπάτι (Paranesti Path) και Άλκιμοι Παίδες (Alkimi Pedes) στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2009, στην περιοχή του Παρανεστίου.
Ο αγώνας, όπως είναι γνωστό, συνδιοργανώνεται από το Δήμο Παρανεστίου και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δράμας.
Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα έχουν προβλεφθεί 12 Σταθμοί Ανεφοδιασμού σε κομβικά σημεία της διαδρομής.
Τα τμήματα που θα λειτουργούν είναι: Γραμματεία, Τροφοδοσία, Σταθμοί Ανεφοδιασμού, Σημεία Ελέγχου, Ασφάλεια Διαδρομής, Τηλεπικοινωνίες, Περίθαλψη, Φιλοξενία, Μεταφορές.
Η στελέχωση των τμημάτων αυτών θα γίνει με εθελοντική προσφορά εργασίας.
Καλούνται όλοι οι πολίτες του Νομού αλλά και όσοι επιθυμούν και μπορούν να προσφέρουν με οποιονδήποτε τρόπο, να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή, η οποία προάγει και προβάλει το ιδεώδες του εθελοντισμού, συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών στο κεφαλαιώδους σημασίας ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος και μύησης στον αθλητισμό.
Οι αιτήσεις των εθελοντών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διοργάνωση, κατατίθενται στη γραμματεία του αγώνα ή συμπληρώνονται ηλεκτρονικά πατώντας εδώ ή αποστέλλονται με fax.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2524350100-2524350120-2524350152 |Fax: 2524350109
Υπεύθυνοι Γραμματείας: Μουστακίδου Μαγδαληνή, Μποζίδου Θελξινόη,Τσεπίδου Ελένη Ανακοινώθηκαν από το τμήμα τεχνικής υποστήριξης του Virgin Forest Trail οι τεχνικές λεπτομέρειες του αγώνα που θα διεξαχθεί στις 17-18 Οκτωβρίου στο Παρανέστι της Δράμας.

VFUT και UTMB
Σημαντική διάκριση για τον αγώνα αποτελεί η ένταξή του στην επίσημη λίστα των αγώνων που αποτελούν πρόκριση για το Ultra Trail du Mont Blanc με βαθμολόγηση 3 βαθμών για όσους τον τερματίσουν. Θυμίζουμε ότι οι τρεις άλλοι Ελληνικοί αγώνες που ανήκουν στην ίδια λίστα είναι:
– ο Ολύμπιος Δρόμος από την Αρχαία Νεμέα στην Αρχαία Ολυμπία (3 βαθμούς),
– ο Υπερμαραθώνιος Κενταύρου στο Πήλιο (2 βαθμούς) και
– ο Olympus Marathon (1 βαθμός).

Για να δείτε τη λίστα με όλους τους αγώνες πατήστε εδώ

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες της οργανωτικής επιτροπής για τον 3ο αγώνα VFT που θα πραγματοποιηθεί στο Παρανέστι της Δράμας στις 17-18 Οκτωβρίου.
Ανακοινώθηκαν επιπλέον το προφίλ του αγώνα καθώς και οι χιλιομετρικές αποστάσεις και οι σταθμοί ανεφοδιασμού. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα στο επόμενο τεύχος του Runner (Αυγούστου, No 34) με αναλυτική περιγραφή από τον Νίκο Κωστόπουλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας μνήμης
Tην Κυριακή 5 Ιουνίου διοργανώνεται από τους Δήμο Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας αγώνας δρόμου με την ονομασία “27ος Δρόμος Θυσίας”. Πρόκειται για έναν αγώνα μνήμης για τους σφαγιασθέντες Διστομίτες από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 10 Ιουνίου του 1944.
27ος Μαραθώνιος Βιέννης
Με πολύ καλές συμμετοχές, 30.000 δρομείς αλλά και υπό τη λάμψη της φλόγας του μαραθωνίου θα πραγματοποιηθεί 27ος ο μαραθώνιος της Βιέννης στις 18 του Απρίλη.Με μεγάλη αγωνία αναμένεται ο αγώνας των γυναικών καθώς οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή μερικών εξαιρετικών αθλητριών με την Κενυάτισσα Έλεν Κιμουτάι και τη Ρουμάνα Λουμινίτα Τάλπος να ξεχωρίζουν.
Χιλιάρισε η Λάρισα!
O τελευταίος αγώνας της σειράς Run Greece για το 2013 έγινε την Κυριακή στη Λάρισα με τη θεσσαλική πόλη να πιάνει τα… χίλια! 732 δρομείς στον αγώνα των 5 χλμ. και ακόμα 260 στα 10 χλμ. έζησαν μία εξαιρετική αγωνιστική εμπειρία μέσα στην πόλη τους μεταφέροντας το μήνυμα του αθλητισμού και της άσκησης στους συμπολίτες τους. Νικητές στα 5 χλμ. ήταν ο Φάνης Μιχαήλας και η Μαρία Ζωγραφάκη και ο Κώστας Αντζόπουλος και η Αναστασία Καρακατσάνη στα 10 χλμ.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο