Άρωμα γυναίκας

Η ροζ κορδέλα είναι το σύμβολο της υποστήριξης για τις γυναίκες που έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού παγκόσμια. Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού διοργανώνεται ο πρώτος αγώνας δρόμου μόνο για γυναίκες.

Share

Η Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, είναι η παγκόσμια μέρα για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Στo πλαίσιo της ενεργού και έμπρακτης συμμετοχής σε αυτή την προσπάθεια, τρεις σύλλογοι ερασιτεχνών αθλουμένων του λεκανοπεδίου, ο Σ.Δ.Υ.Αθήνας, ο Σ.Δ.Υ. Πειραιά και ο Σ. Α.Φ.Α.Ν.Σ., καθώς επίσης και οι οργανισμοί νεολαίας και άθλησης των Δήμων Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου, Πειραιά και Καλλιθέας συνδιοργανώνουν την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008, ώρα 10.30 π.μ. τον πρώτο θεματικό αγώνα δρόμου 5,5km αποκλειστικά και μόνο για γυναίκες κάθε ηλικίας και αθλητικής ικανότητας.

Ο αγώνας έχει σαν στόχο του την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του πληθυσμού για την πρόληψη και την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, σε όλο τον κόσμο. Οι τρεις σύλλογοι και οι οργανισμοί νεολαίας και άθλησης των Δήμων Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου, Πειραιά και Καλλιθέας, σε συνεργασία με την ΤΡΑΜ Α.Ε. και τη New Balance καλούν όλες τις γυναίκες, αθλήτριες και μη, να πάρουν μέρος στον αγώνα ανεξάρτητα από τις αθλητικές τους ικανότητες. Στον αγώνα δεν υπάρχουν βραβεύσεις και πρωτιές. Νικήτριες είναι όλες οι γυναίκες που θα πάρουν μέρος.
Έπαθλό τους το μοναδικό, συλλεκτικής αξίας, αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα.

Είναι ο πρώτος θεματικός αγώνας μόνο για γυναίκες που διοργανώνεται στη χώρα μας και θα γίνει στην παλιά παραλιακή Καλλιθέας – Νέου Φαλήρου, από τον παλιό Ιππόδρομο μέχρι το Σ.Ε.Φ.. Η διαδρομή είναι εύκολη ενώ έχει και συμβολικό χαρακτήρα για τους συνδιοργανωτές Συλλόγους και τους οργανισμούς νεολαίας και άθλησης των Δήμων, αφού βρίσκεται στα όρια τους, ανάμεσα στις έδρες των τριών συνδιοργανωτών Συλλόγων.

Η εκκίνηση θα δοθεί πάνω από την “εσπλανάδα”, στο χώρο του παλιού Ιπποδρόμου και μετά την αναστροφή στο χώρο του Σ.Ε.Φ., ο τερματισμός θα γίνει και πάλι στον ίδιο χώρο. Όλες οι γυναίκες είστε ευπρόσδεκτες. Ο αγώνας είναι ανοικτός και σας περιμένουμε!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μακρύνειος Δρόμος 2018
26-8-2018: Αγώνας 10χλμ. στη Ματαράγκα-Αγρίνιο
Μοναδική διαδρομή
Την ευκαιρία να τρέξουν 21,1 χλμ. ομαλής, επίπεδης και ιδιαίτερης διαδρομής θα έχουν οι συμμετέχοντες του Ημιμαραθώνιου Δρόμου Τυρνάβου Λάρισας που μετράει ήδη 7 χρόνια ζωής.
8-8-2015: Ο ΑΠΣ Απόλλων Δυτ. Αττικής διοργανώνει το Σάββατο 8 Αυγούστου αγώνα στην Μενδενίτσα Φθιώτιδας.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο