Δεν το βάζουν κάτω

Την αργυρή επέτειο γιορτάζει φέτος ο Γύρος Πάρνηθας που διοργανώνεται εδώ και 25 χρόνια από τον Ε.Ο. Σ. Αχαρνών. Παρά την μεγάλη περσινή καταστροφή οι συμμετέχοντες στον αγώνα συνεχίζουν να στέλνουν το μήνυμα τους για την σωτηρία της Πάρνηθας.

Share

Την αργυρή επέτειο γιορτάζει φέτος ο Γύρος Πάρνηθας που διοργανώνεται εδώ και 25 χρόνια από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αχαρνών.
Ο 25ος Γύρος Πάρνηθας θα κινηθεί στα πλαίσια της περσινής διαδρομής συνολικής απόστασης 16 χλμ., την οποία οι διοργανωτές είχαν διαφοροποιήσει από τις παλαιότερες λόγω της φωτιάς που έπληξε την περιοχή πέρυσι το καλοκαίρι.
Ώρα εκκίνησης του αγώνα 10:00 π.μ. από την Αγία Τριάδα. Oι δρομείς πρέπει να βρίσκονται μία ώρα νωρίτερα στο χώρο της εκκίνησης για δηλώσεις και παραλαβή νούμερων. Τα παιδιά, ηλικίας από 5-15 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν τη δική τους διαδρομή απόστασης 4 χλμ.
Έπαθλα και βραβεία περιμένουν όλους όσους καταφέρουν να πετύχουν μία θέση στην τριάδα ενώ θα δοθούν σε όλους διπλώματα.
Για πληροφορίες καλέστε στα γραφεία του EOΣ Αχαρνών: 210-2461528, 210-2404100 ή στο e-mail:[email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ο Spetsathlon
26-4-2015: Η C-lab διοργανώνει το τελευταίο σαββατοκύριακο του Απριλίου αγώνες τριάθλου sprint & endurance στις Σπέτσες.
1ο Godzilla Xanthi Trail
Η ανακοίνωση της διοργάνωσης
Ιωάννου και Γκερλή νικητές στον Τύρναβο
Με τη συμμετοχή 293 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου ο 10ος Ημιμαραθώνιος «Τύρναβος – Λάρισα» που διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού. Πρώτος τερμάτισε μετά από 21,1 χλμ. ο Λεωνίδας Ιωάννου ενώ η Κατερίνα Γκερλή ήταν η πρώτη γυναίκα που ολοκλήρωσε την απόσταση του ημιμαραθωνίου. Δείτε τα αποτελέσματα και περισσότερες πληροφορίες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο