Δεν το βάζουν κάτω

Την αργυρή επέτειο γιορτάζει φέτος ο Γύρος Πάρνηθας που διοργανώνεται εδώ και 25 χρόνια από τον Ε.Ο. Σ. Αχαρνών. Παρά την μεγάλη περσινή καταστροφή οι συμμετέχοντες στον αγώνα συνεχίζουν να στέλνουν το μήνυμα τους για την σωτηρία της Πάρνηθας.

Share

Την αργυρή επέτειο γιορτάζει φέτος ο Γύρος Πάρνηθας που διοργανώνεται εδώ και 25 χρόνια από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αχαρνών.
Ο 25ος Γύρος Πάρνηθας θα κινηθεί στα πλαίσια της περσινής διαδρομής συνολικής απόστασης 16 χλμ., την οποία οι διοργανωτές είχαν διαφοροποιήσει από τις παλαιότερες λόγω της φωτιάς που έπληξε την περιοχή πέρυσι το καλοκαίρι.
Ώρα εκκίνησης του αγώνα 10:00 π.μ. από την Αγία Τριάδα. Oι δρομείς πρέπει να βρίσκονται μία ώρα νωρίτερα στο χώρο της εκκίνησης για δηλώσεις και παραλαβή νούμερων. Τα παιδιά, ηλικίας από 5-15 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν τη δική τους διαδρομή απόστασης 4 χλμ.
Έπαθλα και βραβεία περιμένουν όλους όσους καταφέρουν να πετύχουν μία θέση στην τριάδα ενώ θα δοθούν σε όλους διπλώματα.
Για πληροφορίες καλέστε στα γραφεία του EOΣ Αχαρνών: 210-2461528, 210-2404100 ή στο e-mail:[email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Μεσοτόπου Λέσβου
31-7-2016: Για μια ακόμη χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος στον Μεσότοπο Λέσβου
Olympia Virtual Marathon
Ξεκινούν στις 24 Μαρτίου οι εγγραφές
Οι δρομείς δείχνουν το δρόμο
Εκτός από έναν ξεχωριστό αγώνα σε οργανωτικό επίπεδο, οι διοργανωτές του 5ου Ημιμαραθώνιου δρόμου “Θανάσης Σταμόπουλος” που θα γίνει την Κυριακή 18 Μαρτίου στα Τρίκαλα φροντίζουν και για τη φιλανθρωπική κινητοποίηση των δρομέων. Δείτε το δελτίο τύπου με τις δράσεις της διοργάνωσης, την ανταπόκριση των δρομέων αλλά και το πώς μπορεί ο καθένας να βοηθήσει.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο