Δεν το βάζουν κάτω

Την αργυρή επέτειο γιορτάζει φέτος ο Γύρος Πάρνηθας που διοργανώνεται εδώ και 25 χρόνια από τον Ε.Ο. Σ. Αχαρνών. Παρά την μεγάλη περσινή καταστροφή οι συμμετέχοντες στον αγώνα συνεχίζουν να στέλνουν το μήνυμα τους για την σωτηρία της Πάρνηθας.

Share

Την αργυρή επέτειο γιορτάζει φέτος ο Γύρος Πάρνηθας που διοργανώνεται εδώ και 25 χρόνια από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αχαρνών.
Ο 25ος Γύρος Πάρνηθας θα κινηθεί στα πλαίσια της περσινής διαδρομής συνολικής απόστασης 16 χλμ., την οποία οι διοργανωτές είχαν διαφοροποιήσει από τις παλαιότερες λόγω της φωτιάς που έπληξε την περιοχή πέρυσι το καλοκαίρι.
Ώρα εκκίνησης του αγώνα 10:00 π.μ. από την Αγία Τριάδα. Oι δρομείς πρέπει να βρίσκονται μία ώρα νωρίτερα στο χώρο της εκκίνησης για δηλώσεις και παραλαβή νούμερων. Τα παιδιά, ηλικίας από 5-15 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν τη δική τους διαδρομή απόστασης 4 χλμ.
Έπαθλα και βραβεία περιμένουν όλους όσους καταφέρουν να πετύχουν μία θέση στην τριάδα ενώ θα δοθούν σε όλους διπλώματα.
Για πληροφορίες καλέστε στα γραφεία του EOΣ Αχαρνών: 210-2461528, 210-2404100 ή στο e-mail:[email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας
30-11-2014: Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας διοργανώνει την Κυριακή 30 Νοεμβρίου αγώνα δρόμου επί ανώμαλου εδάφους στο τοπικό άλσος.
4ος Λαϊκός Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου 7 χλμ.
26-7-2015: Αγώνας στη Φρουσιούνα Αργολίδος
Back to Top