Vodafone Tinos Running Experience

14-6-2014: Οι περισσότεροι γνωρίζουν την Τήνο από την εκκλησία της Μεγαλόχαρης. Όμως, το πανέμορφο αυτό νησί των Κυκλάδων, διαθέτει εξαιρετικές ομορφιές, τις οποίες από φέτος θα έχει κανείς την ευκαιρία να γνωρίσει μέσω του ‘TINOS RUNNING EXPERIENCE’.

Share
Οι περισσότεροι γνωρίζουν την Τήνο από την εκκλησία της Μεγαλόχαρης. Όμως, το πανέμορφο αυτό νησί των Κυκλάδων, διαθέτει εξαιρετικές ομορφιές, τις οποίες από φέτος θα έχει κανείς την ευκαιρία να γνωρίσει μέσω του VODAFONE TINOS RUNNING EXPERIENCE. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου και του Συλλόγου Επαγγελματιών Εξωμβούργου Τήνου που περιλαμβάνει αγώνες δρόμου και πολλές εκπλήξεις που θα πραγματοποιηθούν στις 14 Ιουνίου 2014 σε συνεργασία με την εταιρεία All About Running. 
Σκοπός και στόχος των δύο Συλλόγων είναι η οργάνωση αυτή να γίνεται κάθε χρόνο και να καθιερωθεί ως ένα ετήσιο γεγονός για το νησί, προσελκύοντας δρομείς από όλη την Ελλάδα (μελλοντικά και από το εξωτερικό) και γενικότερα άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό, αναπτύσσοντας με αυτό τον τρόπο ένα εξίσου σημαντικό είδος τουρισμού, τον αθλητικό τουρισμό. Οι δύο Σύλλογοι συνεργάζονται για την οργάνωση των αγώνων με την εταιρεία All About Running και τον διευθυντή της κ. Νίκο Πολιά, πολυνίκη μαραθωνίου, οι οποίοι έχουν μεγάλη οργανωτική εμπειρία, καθώς συμμετέχουν στη διοργάνωση του συνόλου σχεδόν των σημαντικών αγώνων δρόμου της χώρας μας (Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας, Μαραθώνιος Μεγάλου Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκη, Αγώνας Δρόμου Υγείας 20 και 10 χλμ. ΣΔΥΑ, Energizer Night Run κ.τ.λ.).

 
Επίσημος χορηγός επικοινωνίας των αγώνων θα είναι το μοναδικό Ελληνικό Περιοδικό για το τρέξιμο RUNNER Magazine και βέβαια το www.runnermagazine.gr.
 
Το πρόγραμμα των αγώνων θα περιλαμβάνει :
 
TINOS EXPERIENCE: Αγώνας δρόμου 25 χιλιομέτρων Πύργος Τήνου – Χώρα Τήνου για δρομείς μεγάλων αποστάσεων κάθε επιπέδου.
 
TINOS FUN – RUN: Αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων Χώρα Τήνου – Άγιος Φωκάς (Βρέκαστρο) για δρομείς, αλλά και όλους τους κατοίκους του νησιού και επισκέπτες.
 
TINOS KIDS – RUN: Αγώνας δρόμου 1 χιλιομέτρου Λιμάνι Τήνου – Χώρα Τήνου για παιδιά.

Mετά τους αγώνες θα ακολουθήσει νησιώτικη βραδιά όπου θα παρουσιασθούν παραδοσιακοί χοροί από χορευτικό συγκρότημα της Τήνου (περίπου 13 χορευτές), συνοδεία βιολιού και λαούτου.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι με χορό και τραγούδι, νησιώτικα και μη.

 
Η προώθηση και διαφήμιση των αγώνων σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, η εξασφάλιση καλύτερων τιμών για τα εισιτήρια, τη διαμονή και τη σίτιση των αθλητών, η μετακίνηση των αθλητών εντός του νησιού, η ξενάγησή τους στο νησί, η φιλοξενία της ομάδας διοργάνωσης, το καθιερωμένο πριν τους αγώνες pasta – party για τους συμμετέχοντες στους αγώνες, τα μετάλλια, τα δώρα, οι εθελοντές, η ενημέρωση των τοπικών αρχών για τη συνδρομή τους στη σωστή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων (Δήμος Τήνου, Α.Τ. Τήνου, Υπολιμεναρχείο Τήνου, Κέντρο Υγείας Τήνου κ.α.), τα πολιτιστικά δρώμενα (π.χ. νησιώτικη βραδιά), που θα γίνουν κατά τη διάρκεια του τριήμερου 13 έως 15 Ιουνίου και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί θα οργανωθεί από τους δύο εμποροεπαγγελματικούς συλλόγους του νησιού, με την αρωγή όλων όσων θέλουν να συμμετέχουν είτε με προσωπική εργασία είτε με οικονομική ενίσχυση ως υποστηρικτές και χορηγοί της οργάνωσης.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα tinosrunningexperience.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Αγώνας Κήρυξης Ελληνικής Επανάστασης
16-3-2019: Αγώνες 23 & 10 χλμ. στην Αρεόπολη
Puma City Run Piraeus
19-10-2014: Η εταιρεία Puma σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά διοργανώνει την Κυριακή 19 Οκτωβρίου αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την ονομασία Puma City Run Piraeus.
9ος Ιπποκράτειος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου
6-5-2018: Για 9η χρονιά ο Ιπποκράτειος
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο