Night Run Vouliagmeni 2023

Ο πιο ειδυλλιακός αγώνας δρόμου στο golden hour της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Share
Night Run Vouliagmeni

Μία μοναδική εμπειρία θα ζήσουν οι συμμετέχοντες στον αγώνα δρόμου Night Run Vouliagmeni που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, στις 18:30, στο πλαίσιο της παγκόσμιας διοργάνωσης IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece 2023.

Το Night Run Vouliagmeni είναι ένας αγώνας δρόμου συνολικά 5 χιλιομέτρων σε μια μαγευτική παραθαλάσσια διαδρομή που ακολουθεί την ακτογραμμή της Βουλιαγμένης με φόντο το ηλιοβασίλεμα στην πιο όμορφη ώρα της ημέρας.

Η διοργάνωση είναι ανοιχτή για όλους όσοι επιθυμούν να ζήσουν τον παλμό του θρυλικού IRONMAN® 70.3®, σε μια λιγότερο απαιτητική αλλά εξίσου απολαυστική δρομική διαδρομή με φόντο τον Σαρωνικό. Βασικές προϋποθέσεις είναι η συμπλήρωση του 16ου έτους της ηλικίας τους και η καλή διάθεση! Στον αγώνα θα υπάρξει χρονομέτρηση και θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μετάλλιο για την προσπάθειά τους.  

«Η συγκεκριμένη διαδρομή που συνδυάζει τα υπέροχα χρώματα του ηλιοβασιλέματος με το γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας είναι πραγματικά μοναδική. Γι’ αυτό και το Night Run Vouliagmeni είναι μία εμπειρία που μένει ανεξίτηλη σε όσους την έχουν βιώσει, θέλοντας να τη ζήσουν ξανά και ξανά κάθε χρόνο. Σας περιμένουμε να τρέξουμε ή και να περπατήσουμε όλοι μαζί σε μια μαγική ατμόσφαιρα και μη ανταγωνιστικό κλίμα. Σας προσκαλούμε να γίνετε οι επόμενοι SUNSET RUNNERS!», δήλωσε ο Ζαχαρίας Αντωνιάδης, Race Director του φετινού IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση: https://www.ezgreece.gr/index.php/sport-events/night-run-vouliagmeni-powered-by-ironman.

Το Night Run Vouliagmeni είναι μια παράλληλη εκδήλωση του διάσημου αγώνα τριάθλου IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece, που θα διεξαχθεί στις 20-22 Οκτωβρίου 2023 στην ευρύτερη περιοχή της Βουλιαγμένης, σε συνδιοργάνωση της ΕΥ ΖΗΝ Greece και του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Πρόκειται για μία μεγάλη τριήμερη γιορτή του αθλητισμού, που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και αναμένεται να συγκεντρώσει  περισσότερους από 5.000 αθλητές, θεατές και εθελοντές από όλον τον κόσμο.  Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει!

Οι ενδιαφερόμενοι για το IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece μπορούν να παρακολουθούν νέα και ενημερώσεις από τα κανάλια:

Website: https://www.ezgreece.gr/index.php/sport-events/ironman-70-3-greece-vouliagmeni
Facebook: https://www.facebook.com/IM703Greece
Instagram: https://www.instagram.com/ironman_greece/

Σχετικά με την EY ZHN Greece

Από το 1991, η EY ZHN Greece σχεδιάζει και διοργανώνει Συναντήσεις, Συνέδρια και Events τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με στόχο να τιμήσει την Ελλάδα και να συστήσει στην παγκόσμια κοινότητα τις ομορφιές, τις υποδομές και την πλούσια ποικιλομορφία αυτής της ιστορικής χώρας. Από το 2018, στην εταιρεία λειτουργεί και Αθλητικό Τμήμα, το οποίο διοργανώνει υψηλής ποιότητας αθλητικές παγκόσμιες εκδηλώσεις, όπως το IRONMAN® 70.3® Greece, το L’Etape Greece by Tour de France και το B2Run Aθens, που προωθούν την Ελλάδα, το αθλητικό ιδεώδες, την ελληνική φιλοξενία και τη φιλοσοφία του “νους υγιής εν σώματι υγιεί”. Ο αθλητικός τουρισμός είναι σήμερα ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος τομέας της ταξιδιωτικής βιομηχανίας και αντιπροσωπεύει το 10% των παγκόσμιων δαπανών για τον τουρισμό. Από το 2020, στην εταιρεία λειτουργεί, επίσης, και Τμήμα Αναψυχής (Leisure), το οποίο προσφέρει υπηρεσίες σε απαιτητικούς και εναλλακτικούς ταξιδιώτες που θέλουν να εξερευνήσουν την Ελλάδα από μία διαφορετική σκοπιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
17ος Μαραθώνιος Μεσσήνης
O Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης διοργάνωσε και έτρεξε!
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 27-28 Απριλίου
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων σε Βιέννη και Θεσσαλονίκη
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του συλλόγου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο