12ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Οχυρού Νυμφαίας – Κανόνι

Δείτε περισσότερα

Share

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο 12ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Οχυρού Νυμφαίας – Κανόνι. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης.

12ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Οχυρού Νυμφαίας – Κανόνι – Προκήρυξη

Ένας από τους πιο προκλητικούς αγώνες ορεινού τρεξίματος επιστρέφει για το 12ο συνεχόμενο έτος στη Νυμφαία. Ο 12ος Αγώνας Οχυρού Νυμφαίας TRAILRUN που διοργανώνεται από το σύλλογο Δρομέων Υγείας Rodopi Runners, αναμένεται να προσελκύσει δρομείς από όλη την Ελλάδα.

Ο αγώνας αυτός αποτελεί μέρος της σειράς αγώνων HARTASeries και διακρίνεται για την απόσταση των 32 χιλιομέτρων, με θετική υψομετρική διαφορά 1.600 μέτρων. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν μια πραγματική πρόκληση στον πανέμορφο χώρο της Νυμφαίας και να ανακαλύψουν την μοναδική ομορφιά της περιοχής.

Σχετικά με τον 12ο Αγώνα Οχυρού Νυμφαίας TRAILRUN:

– Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023

– Διαδρομή: Ο αγώνας ξεκινά και τελειώνει στο Τουριστικό Νυμφαίας, ακολουθώντας μια κυκλική διαδρομή.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Το σημείο εκκίνησης προσεγγίζεται από την Κομοτηνή μέσω του Άλσους Νυμφαίας και δεν έχει καμία σχέση με το χωριό Νυμφαία. Για να φτάσει κανείς στην εκκίνηση, ακολουθεί τον ασφάλτινο δρόμο μέσω του οποίου ανεβαίνει από την Κομοτηνή στο Άλσος Νυμφαίας!

Ο αγώνας αποτελεί μέρος της σειράς αγώνων της ITRA προσφέροντας 1 βαθμό. Όσοι συμμετέχοντες ενδιαφέρονται για την κατάταξη τους στην ITRA, παρακαλούνται να συμπληρώσουν το όνομα τους κατά την εγγραφή τους με λατινικούς χαρακτήρες όπως αυτό εμφανίζεται στις λίστες της ITRA.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους λάτρεις του τρεξίματος να ανακαλύψουν την ομορφιά της Νυμφαίας και να δοκιμάσουν τις φυσικές τους ικανότητες σε ένα περιβάλλον που προσφέρει πραγματική πρόκληση.

Για να κάνεις την εγγραφή σου και να μάθεις περισσότερα, πάτησε εδώ: https://event.athletopia.com/ochyronymfaias32km2023

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
10ος Επετειακός Δρόμος Αθανάτων
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο