3ος Κρι Κρι Super Spoon Half-Marathon Σερρών

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
Serres Half Maraton 2023

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο 3ος Κρι Κρι Super Spoon Half-Marathon Σερρών. Ακολουθούν οι πληροφορίες της διοργάνωσης.

3ος Κρι Κρι Super Spoon Half-Marathon Σερρών – Πληροφορίες

Οι Μαραθωνοδρόμοι Σερρών σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας – Θράκης, προκηρύσσουν και διοργανώνουν Ημιμαραθώνιο δρόμο με την επωνυμία 3ος Κρι Κρι Super Spoon Half-Marathon Σερρών.

Πρόκειται για μια ασφάλτινη διαδρομή 21,1 χλμ μέτριας δυσκολίας, με υψηλότερο σημείο τα 157μ στο 10ο χλμ, στο χωριό Νέο Σούλι και χαμηλότερο 46μ στο σημείο αφετηρίας – τερματισμού. Ο αγώνας αποτελεί μια ευχάριστη δοκιμασία τόσο για τον δρομέα των μεσαίων αποστάσεων, όσο και για αυτόν που βρίσκεται εν μέσω προετοιμασίας για τον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας! Η διαδρομή είναι πιστοποιημένη από τη Διεθνή Ομοσπονδία Στοίβου IAFF.

Δικαίωμα συμμετοχής στον ημιμαραθώνιο έχουν αθλητές-αθλήτριες που είναι εγγεγραμμένοι σε σωματεία-μέλη του ΣΕΓΑΣ και ανεξάρτητοι αθλητές που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους (οι γεννηθέντες το 2004 και μεγαλύτεροι). Έσοδα της διοργάνωσης θα δοθούν στο κέντρο θεραπευτικής ιππασίας Σερρών ΚΕΘΙΣ.

Είσαι έτοιμος για το 3ο Ημιμαραθωνιο Δρόμο Σερρών 2023;
Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023. 09:30

Πληροφορίες Διεξαγωγής

Ημερομηνία: 1 Οκτωβρίου 2023 – 09:30π.μ.

Τόπος: Σέρρες

Τύπος: Ημιμαραθώνιος – 21.1χλμ

Διαδρομή : Πλατεία Κρονίου – Δ. Σολωμού – Μ. Αλεξάνδρου – Αγίας Σοφίας – Δ. Μαρούλη -΄Αγιος Ιωάννης-Επτάμυλοι – Κρι κρι – Σκλαβενίτης – Παράδρομος Εθνικής οδού Σερρών-Δράμας- Νέο Σούλι-Αριστερά στην εκκλησία Αγίας Μαρίνας – Οινούσα -΄Αγιος Ιωάννης – Δ. Μαρούλη –  Εξοχών (μέχρι το κολυμβητήριο) – Αγίας Σοφίας – Μ. Αλεξάνδρου – Πλατεία Κρονίου.

Δείτε εδώ την προκήρυξη της διοργάνωσης.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://marathonserres.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Life Run 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
6ος Αγώνας Δρόμου Ειρήνης Γρηγόρης Λαμπράκης – Ημιμαραθώνιος
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
6ος Αγώνας Κάστρου Διδυμοτείχου
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο