26ος Γύρος της Πόλεως στην Κυπαρισσία

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
Γύρος της Πόλεως στην Κυπαρισσία

Το Σάββατο 3 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο 26ος Γύρος της Πόλεως στην Κυπαρισσία. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης.

26ος Γύρος της Πόλεως στην Κυπαρισσία – Προκήρυξη

Ο ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ διοργανώνει τον 26ο Γύρο της Πόλεως στην Κυπαρισσία το Σάββατο 3 Ιουνίου 2022 με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη – ΔΩΡΕΑΝ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:
18:00 100 μ. για παιδιά Νηπιαγωγείου.
18:20 1000 μ. για παιδιά Δημοτικών Σχολείων (2 κατηγορίες αγοριών και 2 κοριτσιών)
18:50 4000 μ. για παιδιά Γυμνασίου, Λυκείου & Ενήλικες
19:00 10χλμ (9.800 μ). για αθλητές από 18 ετών και πάνω
19:00 5.000 μ. Δυναμικό Βάδισμα για αθλητές όλων των ηλικιών.

Όλοι οι τερματίσαντες στους αγώνες δρόμου και βαδίσματος θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο.

Επιπλέον θα βραβευτούν :

Oι 3 πρώτοι-ες στα 100 μ Νηπιαγωγείου.
Oι 3 πρώτοι-ες στα 1000 μ. Δημοτικών Σχολείων (2 κατηγορίες: Α΄,Β΄,Γ΄Δημοτικού και Δ΄,Ε΄,ΣΤ΄Δημοτικού ).
Oι 3 πρώτοι-ες στα 4000 μ. (3 κατηγορίες Γυμνάσιο, Λύκειο, Ενήλικες).
Oι 6 πρώτοι-ες στα 10.000 μ (Άνδρες, Γυναίκες).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώσεις Συμμετοχής για τα 10.000 μ τα 4.000 μ και τα 1000 μ θα πρέπει να έχουν σταλεί το αργότερο μέχρι Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023 στην φόρμα επικοινωνίας https://goo.gl/forms/rGlKK0dsGOa84SEY2 . (Για να καταχωρηθούν οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν αναλυτικά τα στοιχεία του αθλητή : ΟΝΟΜΑ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ – ΤΗΛΕΦΩΝΟ )

Περιορισμένες δηλώσεις συμμετοχής (Μόνο για τα 4 χλμ & 10 χλμ) θα μπορέσουν να γίνουν και την ημέρα του αγώνα στη Γραμματεία. Για νέες εγγραφές η γραμματεία θα κλείνει 30 λεπτά πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

**** Την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνουν νέες έγγραφες για τα 1.000μ Δημοτικών σχολείων. Εάν κάποιο παιδί, επιθυμεί, μπορεί να τρέξει στον αγώνα, ακόμα και χωρίς αριθμό, αλλά δεν θα μπορέσει να χρονομετρηθεί και να υπολογισθεί στην κατάταξη των τερματίσαντων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και για την εξασφάλιση των παροχών της διοργάνωσης παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση της συμμετοχής σας.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό τους 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα από την γραμματεία στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας. Μόνο για την παραλαβή των αριθμών και για την εξυπηρέτηση των αθλητών η γραμματεία θα είναι ανοικτή από τις 16:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία.

Οι αγώνες των 10χλμ ,των 4 χλμ αλλά και των 1000 μ. θα χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά και για την εξασφάλιση της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων κατά-μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν ηλεκτρονικά σημεία ελέγχου (readers).

Για την παραλαβή των αγωνιστικών αριθμών θα πρέπει υποχρεωτικά όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν αποδεχτεί τους όρους και την υπεύθυνη δήλωση υγείες στην φόρμα επικοινωνίας https://goo.gl/forms/rGlKK0dsGOa84SEY2 ή να υπογράψουν στην γραμματεία υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν εξεταστεί από γιατρό και ότι τρέχουν με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των γονιών τους.

Δυναμικό Βάδισμα

Για το Δυναμικό Βάδισμα δηλώσεις συμμετοχής και παραλαβή αριθμού 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Ο αγώνας δυναμικού βαδίσματος μήκους 5000 μ. γίνεται με σκοπό να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις της άσκησης, ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου ή αθλητικών ικανοτήτων, να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και να χαρούν τη μοναδική εμπειρία ενός αγώνα. Για το λόγο αυτό δεν θα υπάρχει αξιολόγηση, κατηγορίες και κατάταξη. Σε αυτόν τον αγώνα όλοι θα είναι νικητές!

Θα δοθεί ταυτόχρονη εκκίνηση με τον αγώνα δρόμου των 10.000 μ. και θα ακολουθηθεί η ίδια διαδρομή μόνο που βαδίζοντας θα τερματίσει ο αγώνας αφού συμπληρωθεί ένας κύκλος 5.000 μ. ως την πλατεία.

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ.

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥΣ .

ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορονοιού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Λεπτομέρειες σχετικά με τους αγώνες, φωτογραφίες, χάρτης και περιγραφή της διαδρομής και άλλες πληροφορίες στη σελίδα www.facebook.com/kyparissiasports

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2761360700 & E-Mail : [email protected]

Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Η Κυπαρισσία είναι έδρα του Δήμου Τριφυλίας βρίσκεται στη Νοτιοδυτική πλευρά της Πελοποννήσου σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του Κυπαρισσιακού Κόλπου. Με μακραίωνη ιστορία, απέραντες αμμώδεις παραλίες αλλά και πλεονεκτική θέση για εξορμήσεις σε μοναδικής ομορφιάς τοπία: Αρχαία Ολυμπία, Καταρράκτες Νέδας, παραλία Βοϊδοκοιλιάς και πολλά ακόμα, μπορεί να γίνει ιδανικός προορισμός διακοπών ή Σαββατοκύριακου, καθώς βρίσκεται περίπου 250 χλμ. από την Αθήνα και με το νέο Εθνικό Δίκτυο σε λιγότερο από 2,5 ώρες είσαι εκεί

Σάββατο 3 Ιουνίου, 7η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας! Επιστρέφει.

Η μεγάλη γιορτή της Κυπαρισσίας, η Λευκή Νύχτα που διεξάγεται παραδοσιακά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όπου γιορτάζει η πόλη της Κυπαρισσίας, επιστρέφει, μετά από απουσία τριών ετών, λόγω των γνωστών υγειονομικών μέτρων, αλλά και των έργων ανάπλασης στην κεντρική μας αγορά.

Έτσι, το Σάββατο 3 Ιουνίου, αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων και για έβδομη φορά θα διεξαχθεί, στην νέα μας αγορά, η μεγάλη γιορτή της πόλης μας, η 7η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Voio Race Series 2024 - Avgerinos
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Kerkini Lake Run 2024
Δείτε την προκήρυξη του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο