Αθλητική εκδήλωση προσανατολισμού

Δείτε περισσότερα

Share

Ο σύλλογος αθλητικού προσανατολισμού Σερρών ‘Ο-Σίρις’ διοργανώνει αθλητική εκδήλωση προσανατολισμού (orienteering) την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 σε δασώδη περιοχή στην Άνω Βροντού. Το σημείο συγκέντρωσης (γραμματεία) θα είναι το περιβαλλοντικό κέντρο Άνω Βροντούς.

Parko Perivalodikohttps://goo.gl/maps/VRJN7jR4ejkP3qmN8

Θα υπάρχουν 3 διαδρομές: Δ(1), beginners, [1,4km, 6c, + 85m] προτείνεται για αρχάριους & συνοδευόμενα παιδιά Δ(2), short, [2,0km, 9c, + 110m] μέτριας δυσκολίας Δ (3), middle, [2,6km, 12c, + 130m] αυξημένη δυσκολία, απαιτείται καλή φυσική κατάσταση.

Ο σχεδιασμός των διαδρομών καθιστά την εκδήλωση ιδανική για άτομα που θέλουν να δοκιμάσουν πρώτη φόρα τον προσανατολισμό, αλλά και για όσους αναζητούν μια νέα εμπειρία σε δασώδη περιοχή που απαιτεί αυξημένες δεξιότητες πλοήγησης. Η διαδρομή Δ(3), middle είναι η πιο απαιτητική εκ των τριών και απαιτεί καλή φυσική κατάσταση.

Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να προεγγραφείτε έως και την Πέμπτη το βράδυ, 4 Μαΐου. Το αντίτιμο συμμετοχής (5€) θα καταβληθεί επί τόπου. Ο κάθε χάρτης αντιστοιχεί σε έως 2 άτομα. Για παράδειγμα σε έναν γονέα και το παιδί του. Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε στείλτε e-mail στο [email protected] γράφοντας : Όνομα, Επώνυμο, Διαδρομή και Κιν. τηλέφωνο.

Το “χρονικό παράθυρο” των εκκινήσεων θα είναι από τις 11:30 έως τις 12:30. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους πυξίδα (ή smartphone με πυξίδα) καθώς η χρήση της είναι απαραίτητη! Επίσης θα πρέπει να φορούν μακρύ κάτω παντελόνι όπως και παπούτσια ορεινού τρεξίματος ή ορειβατικά μποτάκια. Το υγρό έδαφος και αυξημένη χαμηλή βλάστηση καθιστούν την χρήση τους αναγκαία. Οι αρχάριοι μπορούν να βρίσκονται στον χώρο συγκέντρωσης από τις 10:30 ώστε να λαμβάνουν οδηγίες για την δραστηριότητα και να ενημερώνονται για τον αγωνιστικό προσανατολισμό (orienteering). Στις 14:00 περίπου υπολογίζουμε τις βραβεύσεις των τριών πρώτων θέσεων της κάθε διαδρομής, όπου θα δοθούν δωράκια από τοπικούς παραγωγούς και χορηγούς ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει BBQ στο περιβαλλοντικό κέντρο Άνω Βροντούς.

Προσοχή: Για την ασφάλεια όλων και την εύρυθμη διεξαγωγή της εκδήλωσης ακολουθούμε τις οδηγίες της διοργάνωσης, και δηλώνουμε ΕΓΚΑΙΡΩΣ συμμετοχή. Τα παιδιά οφείλουν να έρθουν με συνοδεία κηδεμόνα. Επίσης, ο σύλλογος “Ο-Σίρις” δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχοντα στην εκδήλωση. Σε περίπτωση άσχημου καιρού η δράση θα μετατεθεί για την επόμενη Κυριακή.-

Τα δωράκια των βραβεύσεων είναι χορηγία από τους : -Οινοποιείο ΑΡΓΑΤΙΑ, Ροδοχώρι Νάουσας Αργατία Οινοποιείο – Argatia Winery-ΣΕΡΡΑΙΚΗ ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ, Κωνσταντινίδη, ΧατζηχρηστάκηΟΥΖΟ 5-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ, Νιγρίτα Ελληνική Βιολογική Σπιρουλίνα by Spirulina Line-Παπαδόπουλος Ιωάννης, παραγωγός βιολογικών προϊόντων, Νιγρίτα-Ακανές Νικολαΐδη, Σέρρες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιεράπετρα City Run vol.4 in Stadium
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Kea Run 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Egnatia Run 2024
Δείτε περισσότερα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο