Kronion Trail Race

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
Kronion Trail Race

Την Κυριακή 14 Μαΐου θα διεξαχθεί το Kronion Trail Race. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης.

Kronion Trail Race – Προκήρυξη

Ένας νέος αγώνας ορεινού τρεξίματος & περιπέτειας έρχεται στο νησί μας στις 14.5.23 και πιο συγκεκριμένα στο μεγαλύτερο οροπέδιο της Ελλάδας, αυτό του Λασιθίου.

Τρέχοντας στα μονοπάτια του Kronion Trail Race, γίνεσαι και εσύ κομμάτι της ιστορίας! Οι μύθοι, οι ιστορίες, τα αρχαία καλντερίμια, τα οροπέδια και οι βουνοκορφές του Οροπεδίου Λασιθίου, συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία μέσα από το άθλημα του ορεινού τρεξίματος.

H εκδήλωση διοργανώνεται από τον πολιτιστικό σύλλογο «Τζερμιάδου Αναγέννηση» σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Οροπεδίου και την περιφέρεια Κρήτης.  Το “1ο Kronio Trail Race“ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαίου 2023, είναι αγώνας ορεινού τρεξίματος, απόστασης 14 χιλιομέτρων με 500+ μέτρα υψομετρικής σε ορεινό πεδίο και μονοπάτια της περιοχής.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και αγώνας παιδιών δημοτικού & γυμνασίου 1300 μέτρων. Σκοπός της διοργάνωσης να αναδείξει το ιστορικό σπήλαιο Κρόνιο ή Τράπεζας, τον ορεινό όγκο της Σελένας, αρχαία καλντερίμια τα οποία έχουν εγκαταλειφθεί αλλά θα καθαριστούν για τις ανάγκες της εκδήλωσης και την μετέπειτα χρήση τους, την διάδοση του αθλητισμού και του σεβασμού προς το φυσικό μας περιβάλλον.

Εγγραφές – Πληροφορίες:  https://ideanroutes.gr/event/kronio-trail-race/

Ερωτήσεις – διευκρινήσεις: [email protected] ή +30 6945863051 Κωνσταντουλάκης Εμμανουήλ, τεχνικός διευθυντής διοργάνωσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kerkini Lake Run 2024
Δείτε την προκήρυξη του αγώνα
Zagori Mountain Running 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο