3ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Βόλου – Elpedison

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
3ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Βόλου - Elpedison

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο 3ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Βόλου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 5 & 10χλμ., αλλά και παιδικό αγώνα. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης.

3ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Βόλου – Elpedison – Προκήρυξη

Ο Κένταυρος-Βόλου με την Δ/νση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, τον Δήμο Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας , την ΕΠΦΑ Μαγνησίας και με την υποστήριξη τοπικών φορέων και συλλόγων, διοργανώνουν τον 3ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου Βόλου- Elpedison απόστασης 10χλμ. και 5χλμ Δρόμος Υγείας, Ανδρών – Γυναικών και παιδικό αγώνα στην παραλία του Βόλου, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023.

Η εκκίνηση θα δοθεί μόλις δύσει ο ήλιος απ’ την παραλία Βόλου και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο. Η διαδρομή των 10 χιλιομέτρων κινείται στο παραλιακό μέτωπο με αφετηρία το Ηρώο, Αργοναυτών, κεντρική προβλήτα λιμανιού και κατεύθυνση προς το τελωνείο, επιστροφή κεντρική προβλήτα λιμανιού προς το Ηρώο και κατεύθυνση δια μέσω του πάρκου στον Αγ. Κωνσταντίνο – Πλαστήρα – Άναυρος – Πλάκες και στο ύψος της ΑΓΕΤ επιστρέφει στο σημείο εκκίνησης. Η διαδρομή των 5 χιλιομέτρων θα επιστρέψει στο ύψος του Αναύρου.

Στον αγώνα εκτός από τους οργανωμένους αθλητές και αθλήτριες-δρομείς, μπορούν να πάρουν μέρος και ανεξάρτητοι δρομείς, ελεύθεροι ασκούμενοι ή περιπατητές, καθώς και αθλούμενοι άλλων αθλημάτων και μέλη κοινωνικών ομάδων, που θα ήθελαν να συμμετάσχουν.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και μπλουζάκια του αγώνα και στον τερματισμό θα υπάρχουν χυμοί, αναψυκτικά και σνακ που προσφέρουν χορηγοί του αγώνα.

Επίσης σε συνεργασία με τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και τη LIFE GUARD VOLOS θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, ειδικά στην παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση που αυτή παραστεί ανάγκη.

Η Κλινική Ελπίς «Παπαϊωάννου» θα διαθέσει πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο για τις ανάγκες του αγώνα.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με την πολύτιμη υποστήριξη των: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ΚΕΚΠΑ –ΔΙΕΚ, Τροχαία Βόλου, Δημοτική Αστυνομία, Λιμενικό, Λιμεναρχείο, Ultra Pelion Trail, Νίκη Βόλου, Γ.Σ. Βόλου, Α.Ο. Μαγνησίας, Άτλας Βόλου, ΝΟΒΑ Κωπηλασία, Άθλος Αγριάς, Γ.Σ. Βελεστίνου, ΕΟΣ Βόλου, ΕΟΣ Αλμυρού και ο Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών Μαγνησίας

Η διοργάνωση θα στηρίξει τους πλημμυροπαθείς.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: https://sdyvkentavros.com/volosnightrun

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8th Chios Women's Run
Αναλυτικές πληροφορίες για τον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο