Δρόμος Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος 2023

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
Δρόμος Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ο Δρόμος Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος 2023. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης.

Δρόμος Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος 2023 – Προκήρυξη

Ο Δήμος Καλαβρύτων, σε συνεργασία με τη Γραμματεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) και το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων

προκηρύσσει

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 αγώνα δρόμου απόστασης 10χλμ. με την ονομασία «Δρόμος Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Ο ανωτέρω αγώνας, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ως ελάχιστο δείγμα τιμής στους εκτελεσθέντες από τα Ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στις 13 Δεκεμβρίου του 1943.

Η τεχνική υποστήριξη του αγώνα έχει ανατεθεί στη Γραμματεία του ΑΣΑΕΔ.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 μ.μ., με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, έμπροσθεν του Σταθμού του Οδοντωτού στα Καλάβρυτα. Η Γραμματεία θα λειτουργεί την μέρα του αγώνα στον χώρο της εκκίνησης από την 09:00 π.μ.

Θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και ως εκ τούτου οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2022 με ευθύνη του κάθε αγωνιζόμενου μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης  

https://bit.ly/kalavritinos2022

Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να παρευρίσκονται στον χώρο της εκκίνησης τουλάχιστον μία ώρα και τριάντα λεπτά νωρίτερα (10:30 π.μ.) για την παραλαβή από την γραμματεία των αριθμών (bib number).

Η διαδρομή του αγώνα είναι επίπεδη με ελαφριά κατωφέρεια και ανωφέρεια συνολικής απόστασης 9.8 χιλιομέτρων.

Θα υπάρξει σταθμός τροφοδοσίας με νερά στο 5ο χλμ (σημείο αναστροφής), όπως και στον τερματισμό.

To χρονικό όριο τερματισμού καθορίζεται στη μία (1) ώρα και πενήντα (50) λεπτά.

Θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρείς πρώτους άνδρες και στις τρείς πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Επίσης σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.

Η ιατρική κάλυψη του αγώνα θα είναι πλήρης, με μέριμνα του Δήμου Καλαβρύτων.

Στον αγώνα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν υποβάλλει ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής, αποδεχόμενοι τα αναφερόμενα στη φόρμα εγγραφής (με την υποβολή της συμμετοχής τους, η οποία γίνεται ηλεκτρονικά, αποδέχονται με δήλωσή τους, η οποία υπέχει θέσει Υπεύθυνης Δήλωσης σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 4 του Ν.1599/1986, ότι: «συμμετέχουν με απόλυτη προσωπική δική τους ευθύνη και έχουν προβεί στις απαραίτητες υγειονομικές εξετάσεις, κ.ο.κ.».

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης στο https://asaed.gr/2022/10/prokiryxi-agona-dromoy-kalavrytinoy/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μονοπάτι Παρνασσού 2024
Δείτε περισσότερα
Ioannina Lake Run 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο