Ο Δρόμος του Επαμεινώνδα

Share

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 θα διεξαχθεί στη Θήβα ο Ημιμαραθώνιος «Ο Δρόμος του Επαμεινώνδα» και αγώνας δρόμου 6,8 χλμ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στον Δρόμο του Επαμεινώνδα έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος με δική τους ιατρική ευθύνη άνδρες και γυναίκες από 18 ετών και άνω, και αθλούμενοι μικρότερης ηλικίας με την συναίνεση των γονέων, που θα δηλώσουν συμμετοχή έως την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος.

Η συμμετοχή στον Δρόμο του Επαμεινώνδα είναι δωρεάν.

Δηλώστε εδώ συμμετοχή

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ολοι οι συμμετέχοντες θα τρέξουν σε μία κατηγορία ανδρών και μία γυναικών για τη διαδρομή 21,5 χλμ. και σε μία κατηγορία ανδρών και μία γυναικών για τη διαδρομή των 6,8 χλμ.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΔΙΑΔΡΟΜΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η εκκίνηση της διαδρομής των 21,5 χλμ. θα γίνει την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:00 από το Τρόπαιο της μάχης στα Λεύκτρα Βοιωτίας. Η διαδρομή είναι όλη άσφαλτος με επτά (7) σταθμούς ανεφοδιασμού (νερά, ισοτονικά, χυμοί, φρούτα), και θα ακολουθήσει την εξής πορεία: Τρόπαιο – Λεύκτρα – Καπαρέλλι – Μελισσοχώρι – Λουτουφί – Τάχι – Θήβα. Τερματισμός στην Κεντρική Πλατεία Θήβας.

Η εκκίνηση της διαδρομής των 6,8 χλμ. θα γίνει στις 10:00 από την πλατεία στο Λουτουφί, όλη άσφαλτος με δύο (2) σταθμούς ανεφοδιασμού και θα ακολουθήσει την εξής πορεία: Λουτουφί – Τάχι – Θήβα. Τερματισμός Κεντρική Πλατεία Θήβας.

ΕΠΑΘΛΑ – ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Οι απονομές θα γίνουν στην κεντρική πλατεία της Θήβας στις 12:00. Στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν Κύπελλα και μετάλλια. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

ΓΕΝΙΚΑ

α) Η διαδρομή θα καθορίζεται από βέλη που θα είναι χαραγμένα στο οδόστρωμα, από τους κριτές και την Τροχαία.

β) Τον Δρόμο θα υποστηρίζει εθελοντική ομάδα και ιατρός.

γ) Οι δρομείς θα πρέπει να φέρουν κατά την διάρκεια της διαδρομής την κάρτα συμμετοχής με το νούμερο και το τσιπ χρονομέτρησης που θα πάρουν από την γραμματεία, στο στήθος τους με παραμάνα.

δ) Η μεταφορά των αθλούμενων από την Κεντρική Πλατεία Θήβας προς το σημείο εκκίνησης θα γίνει με λεωφορεία και ώρα αναχώρησης από Θήβα 07:30 έως 08:00 για την διαδρομή των 21,5 χλμ., και για την διαδρομή των 6,8 χλμ. 9.00π.μ. Λεωφορείο θα μεταφέρει τα προσωπικά αντικείμενα των δρομέων από το σημείο εκκίνησης στο σημείο τερματισμού.

Πληροφορίες: Λυμπερίου Κων/νος, ΣΔΥΜ Θήβας Τηλ. 6945685343,

email: [email protected]

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.ΘΗΒΑΣ

Καλαμιώτης Σταμάτιος

Ο Πρόεδρος του Σ.Δ.Υ.Μ. ΘΗΒΑΣ

Λυμπερίου Κωνσταντίνος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Pilabox Trail Race 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Tihiorace Trail Running 2024
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των αγώνων
Γ' Λακεδαιμόνιος Αγώνας
Δείτε περισσότερα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο