Νυχτερινός αγώνας δρόμου ‘Ανάβαση Ακροκορίνθου-Απολλώνια 2022’

Δείτε περισσότερα για τον αγώνα

Share

O Πολιτιστικός Σύλλογος Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων και τη συνεργασία του συλλόγου Εφυραίοι Ωκύποδες θα διοργανώσει τον Νυχτερινό αγώνα δρόμου ‘Ανάβαση Ακροκορίνθου-Απολλώνια 2022’ υπό το φως της Πανσελήνου. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022.

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ/ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΒΑΔΗΝ 7.6km

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Εκκίνηση/Τερματισμός: Πλατεία Αρχαίας Κορίνθου

Ώρα εκκίνησης: 10:00 μμ (υπό το φως της Πανσελήνου)

Απόσταση αγώνα: 7.6km.

Χάρτης διαδρομής: Για το χάρτη της διαδρομής του αγώνα πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ για δείτε το υψομετρικό προφίλ της διαδρομής.

Σταθμοί υποστήριξης: Στο δρόμο των 7.6km θα υπάρχουν 3 σταθμοί υποστήριξης (στο 2, 3.8 (αναστροφή), και 5.6km) με εμφιαλωμένο νερό. Στον τερματισμό θα υπάρχει νερό και επιλεγμένα προϊόντα και φρούτα.

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά. Κατά την διάρκεια του τερματισμού, θα ανακοινωθούν άμεσα τα ανεπίσημα αποτελέσματα, ενώ την επόμενη ημέρα θα δημοσιευθούν τα επίσημα αποτελέσματα, αφού έχει ολοκληρωθεί και ο έλεγχος τυχόν ενστάσεων από την τεχνική επιτροπή.

Συμμετοχές: Στον αγώνα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αθλητές που γυμνάζονται συστηματικά, αλλά και αθλούμενοι δρομείς και περιπατητές. Οι αγωνιζόμενοι στο δρόμο των 7.6km πρέπει να είναι γεννημένοι το 2008 ή και νωρίτερα (≥14 ετών).

Χρονικό όριο αγώνα: Για την κάλυψη της διαδρομής του δρόμου των 7.6km, τίθεται χρονικός περιορισμός 1h:30min, για την ολοκλήρωση του. Μετά από αυτό το χρονικό όριο, οι δρομείς που θα συνεχίζουν την προσπάθεια τους, θα υποχρεωθούν να συμμορφωθούν με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας της Τροχαίας Κορίνθου.

Βραβεύσεις-Έπαθλα: Βραβεύσεις θα γίνουν στους τρεις πρώτους της γενικής κατάταξης (Άνδρες και Γυναίκες) καθώς και στις κατηγορίες έως 29, 30-44, 45-59, και 60+ (Άνδρες – Γυναίκες). Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς που θα τερματίσουν στο δρόμο των 7.6km, θα παραλάβουν για την συμμετοχή τους στο αγώνισμα, αναμνηστικό μετάλλιο.

Ασφάλεια αγωνιζομένων – Υγειονομική κάλυψη: Για την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων, θα φροντίσει η Τροχαία Κορίνθου, ενώ η ιατρική φροντίδα των δρομέων, εφόσον χρειαστεί κατά την διάρκεια του αγωνίσματος, αλλά στον τερματισμό, θα παρασχεθεί από το Νοσοκομείο Κορίνθου σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό. Κατά την διάρκεια του αγωνίσματος, δεν επιτρέπεται να ακολουθούν τους δρομείς, αυτοκίνητα, μηχανάκια ή άλλα οχήματα. Η οργανωτική επιτροπή συστήνει σε όλους τους αγωνιζόμενους ηλικίας μεγαλύτερης των 35 ετών, για την δική τους ασφαλή συμμετοχή, να υποβληθούν προηγουμένως στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, που θα βεβαιώνουν ότι είναι ικανοί να συμμετέχουν σε προσπάθεια τέτοιας έντασης και διάρκειας. Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για τους συμμετέχοντες στον αγώνα.

Δηλώσεις Συμμετοχής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ, ή σκανάροντας τον παρακάτω QRcode

Περιγραφή: C:\Users\elzac\Downloads\frame (1).png

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Τετάρτη 07 Σεπτεμβρίου 2022 στις 22:00. Την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων (Σάββατο 10-09-2022) οι διοργανωτές θα δεχθούν πολύ περιορισμένες δηλώσεις συμμετοχής.

Για πληροφορίες σχετικές με τον αγώνα στο τηλ 6940688125 (κ. Τσιμπούρη Ευάγγελο, Τεχνικός Δ/ντής αγώνα)από 09:00-15:00.

Το αντίτιμο συμμετοχής στον αγώνα είναι 5 ευρώ και θα καταβληθεί στη γραμματεία του αγώνα την ημέρα διεξαγωγής με την παραλαβή του αγωνιστικού υλικού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Σάββατο: 10-9-2022

19:00-21:15. Παραλαβή αριθμών από την Γραμματεία στο Πολιτιστικό Κέντρο ‘Αναστασία Κεφάλα’ Αρχαίας Κορίνθου.

22:00. Εκκίνηση δρόμου 7.6km

23:30-23:45. Απονομή επάθλων

23:59. Λήξη αγώνων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολύγυρος Run Χαλκιδική 2024
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Υψηλάντειος Αγώνας Δρόμου 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο