Φυσιολατρικός Αγώνας 6χλμ. «Γύρος Αγίου Πέτρου»

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share
Γύρος Αγίου Πέτρου

Την Κυριακή 17 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο Φυσιολατρικός Αγώνας 6χλμ. «Γύρος Αγίου Πέτρου». Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

Φυσιολατρικός Αγώνας 6χλμ. «Γύρος Αγίου Πέτρου» – Ανακοίνωση

Η Τοπική Κοινότητα Αγίου Πέτρου σας προσκαλεί την επόμενη μέρα του ΚΡΟΝΙΟΥ Περάσματος, να συμμετάσχετε εντελώς δωρεάν στον Φυσιολατρικό Αγώνα 6χλμ. «ΓΥΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ»

Αγαπητοί φίλοι δρομείς

Την επόμενη μέρα του ΚΡΟΝΙΟΥ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ, και των Δρόμων Πάρνωνα, α διεξαχθεί ξανά φέτος ο φυσιολατρικός Γύρος Αγίου Πέτρου 6 χλμ. με κοινή εκκίνηση και τερματισμό – αυτόν στην κεντρική πλατεία του Άγιου Πέτρου! Ο μικρότερος αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.00 την Κυριακή 17/07 από την Κεντρική πλατεία του Αγίου Πέτρου!Οι δρομείς θα πορευτούν προς την έξοδο του χωριού προς το Καστρί  μέχρι το 2,5ο χλμ. επί της ασφάλτινης οδού, όπου εκεί θα στρίψουν δεξιά, μέσα σε χωματόδρομο, και θα διανύσει μία περιοχή απιστευτου κάλλους, ανάμεσα σε κερασιές, και άλλα δέντρα, με μοναδική θέα από ψηλά, το χωριό του Άγιου Πέτρου, στον οποίο και θα εισέλθετε από παράπλευρο – της κεντρικής αρτηρίας – παράπλευρο δρόμο! Τα υπόλοιπα 3,5χλμ. διεξάγονται σε χωμάτινο δρόμο, που δεν απαιτεί κάποιο κάποια ειδική τεχνική

  • Ημερομηνία διεξαγωγής: 17/07/2022
  • Ώρα εκκίνησης: 19.00
  • Tόπος διεξαγωγής: Άγιος Πέτρος Κυνουρίας
  • Βραβεύσεις: Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι και οι 3 πρώτες της γενικής κατάταξης. Όλοι οι δρομείς θα πάρουν ενδεικτικό μετάλλιο συμμετοχής.
  • Σταθμοί ανεφοδιασμού:
  • 2,5o χλμ. με νερό
  • Τερματισμός
  • Δικαίωμα συμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 13 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα.

  • Κόστος συμμετοχής:

Δεν απαιτείται κόστος συμμετοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

μέχρι και την Τετάρτη 13/7! Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών θα δοθούν την ημέρα του αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Greece 2024 - Πειραιάς
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Αγώνας Τριάθλου στο Βαρθολομιό Ηλείας 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
3ος Νυχτερινός Αγώνας Κουρκούλας - KOYRKOYLA NIGHT RUN
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο