Κάντε έναν αγώνα μόνο για σας!

Αν δεν είστε από τους δρομείς που επιδιώκουν να τρέχουν σε αγώνες για το δικό σας λόγο και αισθάνεστε ότι η προπόνηση σας έχει γίνει λίγο βαρετή ορίστε κάποιες συμβουλές για να δώσετε νέο ενδιαφέρον στις προπονητικές σας περιπλανήσεις

Share

Για εσάς που δε συμμετέχετε σε αγώνες δρόμου μπορείτε να θέσετε διαφορετικούς στόχους, που θα κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον σας για το τρέξιμο.

Η διατήρηση του βάρους σας ή η ελάττωσή του είναι για πολλούς ένας σημαντικός στόχος.

Χρονομετρήστε τη διαδρομή που τρέχετε συνήθως και προσπαθήστε σταδιακά να βελτιώσετε το χρόνο σας.

Αν τρέχετε σε στάδιο και δε σας ενδιαφέρει ο χρόνος, βάλτε στοίχημα με τον εαυτό σας, ότι μπορείτε να αυξήσετε τις στροφές που μπορείτε να τρέξετε. 

Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να βρείτε έναν έμμεσο ή άμεσο στόχο για να διατηρείτε πάντα το ενδιαφέρον σας για το τρέξιμο!
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρείτε τον ρυθμό τρεξίματος σας!
Προπονείστε για τον μαραθώνιο, τα 5 ή τα 10 χλμ. αλλά δεν ξέρετε ακόμα σε τι χρόνο να στοχεύσετε; Τρέχετε σε διάφορους ρυθμούς αλλά δεν ξέρετε σε τι επιδόσεις μεταφράζονται στο αγώνισμα που στοχεύετε; δείτε στον πίνακα σε τι επιδόσεις αντιστοιχεί κάθε ταχύτητα (χλμ/ώρα) αλλά και κάθε ρυθμός (χρόνος/1.000 μ.) στα 5 και 10 χλμ. αλλά και σε ημιμαραθώνιο και μαραθώνιο.
Ελάτε σε φόρμα!
Όλα τα μυστικά, για να έχετε την μέγιστη απόδοση στους αγωνιστικούς σας στόχους.
Προβλέψτε τις επιδόσεις σας
Ποιες παράμετροι μαρτυρούν τις επιδόσεις σε 5 και 10χλμ.;
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο