Επικά δρομικά video vol4

Trail running, Έλληνες δρομείς, αναμνήσεις από παλιούς και αγαπημένους αγώνες και φυσικά λίγο… Eliud!

Share

Επιλογές για βουνό, Έλληνες δρομείς, αναμνήσεις από παλιούς και αγαπημένους αγώνες και φυσικά λίγο από τον λατρεμένο Eliud Kipchoge! Δείτε τα βίντεο που προτείνουμε:

Μία κυρία στα… βουνά

Η Courtney Dauwalter είναι μία Αμερικανίδα δρομέας βουνού που διακρίνεται στους αγώνες υπεραποστάσεων στο βουνό. Στο ντοκιμαντέρ θα δείτε τις προσπάθειές της ενώ προετοιμαζόταν για τον αγώνα Tahoe 200 στη Σιέρα Νεβάδα.

Οι Έλληνες δρομείς δένουν τα κορδόνια τους

Και φυσικά ένα ελληνικό ντοκιμαντέρ για το τρέξιμο. Οι “Δρομείς της πόλης” από την ΕΡΤ1 για το πρωτόγνωρο, τότε, φαινόμενο των δρομέων!

ELIUD

O Eliud Kipchoge προετοιμάζεται για τον Μαραθώνιο του Λονδίνου! Στο δεκάλεπτο βίντεο που ετοίμασε η διοργάνωση του Virgin Money London Marathon θα δείτε πώς προπονείται, αλλά κυρίως, πώς σκέφτεται και λειτουργεί ο σπουδαίος δρομέας σε μία προετοιμασία!

Lighting Up Athens 2017: Αγώνας όνειρο!

Και κάτι για να θυμηθούμε τα παλιά! Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο από το Lighting Up Athens του 2017 και τις ξεχωριστές που είχαμε ζήσει σε έναν αγώνα που αγαπήθηκε όσο λίγοι!

Δείτε εδώ κι άλλα κορυφαία βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με τον τρόπο του έρωτα
Από τη στήλη «Τρέχοντας» της Αγγελικής Κοσμοπούλου
Έπρεπε να 'μουν εκεί
Από τη στήλη «Τρέχοντας» της Αγγελικής Κοσμοπούλου
Το κυνήγι της επιτυχίας!
Σε όλες σχεδόν τις εκφάνσεις της ζωής μας, σε όλες μας τις δραστηριότητες η επιτυχία αποτελεί τις περισσότερες, αν όχι όλες τις φορές, το κύριο ζητούμενο. Σίγουρα έχει μεγάλη σημασία η πορεία προς τον στόχο, το «ταξίδι» όπως συνηθίζεται να λέγεται, οι εμπειρίες που βιώνουμε κατά τη διάρκεια της προσπάθειας.
Back to Top