5 λόγοι για να τρέξετε του Αγίου Βαλεντίνου!

Γιατί κάθε μέρα είναι μία ωραία μέρα για τρέξιμο

Share

Ψάχνετε λόγους για να τρέξετε ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων; Σας δίνουμε όχι έναν αλλά πέντε ανάλογα με τα συναισθήματα που σας γεννά η συγκεκριμένη γιορτή:

Για τους θυμωμένους
Αν ανήκετε σε αυτούς που έχουν “κουραστεί” από τη συγκεκριμένη γιορτή και τους εορτασμούς της, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεφύγετε από τον πανικό της ημέρας; Μα φυσικά να βγείτε για τρέξιμο και να απολαύσετε την προπόνησή σας μακριά από υπαινιγμούς και μπηχτές φίλων ή άβολες καταστάσεις!

Εναλλακτικές επιλογές για όσους κρυώνουν

Για τους… αγριεμένους
Έχει αποδειχθεί ότι οι περισσότερες μορφές άσκησης, όταν δεν περιλαμβάνουν πολύ μεγάλη επιβάρυνση (υψηλή ένταση και διάρκεια) αυξάνουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης στον οργανισμό για το επόμενο χρονικό διάστημα που μπορεί να φτάσει τη μία ώρα. Τι καλύτερο λοιπόν, πριν γιορτάσετε με τον/την αγαπημένο/η σας να βγείτε για μία προπόνηση;

Σας έχει πιάσει το χιόνι; Κανένα πρόβλημα

Για τους αδιάφορους
Γιατί δεν είστε ή δεν αισθάνεστε ερωτευμένος οπότε ποιος ο λόγος να χάσετε την προπόνησή σας για μία γιορτή που δεν σας αφορά;

Τι καλύτερο από μία ταινία μετά το τρέξιμο;

Για τους ρομαντικούς
Τι πιο ρομαντικό από το να περάσετε μερικές όμορφες στιγμές παρέα με το ταίρι σας… τρέχοντας; Βρείτε μία όμορφη διαδρομή, έναν κοινό ρυθμό και γιορτάστε με ένα ελεύθερο συνεχόμενο ή ακόμα και ένα Long run την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν είναι δύσκολη η διαδρομή ή η ένταση υψηλή ακόμα καλύτερα! Οι δυσκολίες δένουν ακόμα περισσότερο τα ζευγάρια!

Για τους ερωτευμένους με το τρέξιμο
Γιατί κάθε μέρα είναι μία μέρα για τρέξιμο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Wally Hayward, ο θρύλος του Comrades Marathon
Ένας δρομέας που ταυτίστηκε με τον σπουδαίο αγώνα
Μοιρασμένη χαρά
Από τη στήλη «Τρέχοντας» της Αγγελικής Κοσμοπούλου
Η δρομική ματιά της ετικέτας
Ανάλυση των διατροφικών πληροφοριών που συναντάμε σε τυποποιημένα προϊόντα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο