5 λόγοι για να τρέξετε του Αγίου Βαλεντίνου!

Γιατί κάθε μέρα είναι μία ωραία μέρα για τρέξιμο

FacebookTwitterEmailShare

  1. Αν ανήκετε σε αυτούς που έχουν «κουραστεί» από τη συγκεκριμένη γιορτή και τους εορτασμούς της, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεφύγετε από τον πανικό της ημέρας; Μα φυσικά να βγείτε για τρέξιμο και να απολαύσετε την προπόνησή σας μακριά από υπαινιγμούς και μπηχτές φίλων ή άβολες καταστάσεις!

  1. Έχει αποδειχθεί ότι οι περισσότερες μορφές άσκησης, όταν δεν περιλαμβάνουν πολύ μεγάλη επιβάρυνση (υψηλή ένταση και διάρκεια) αυξάνουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης στον οργανισμό για το επόμενο χρονικό διάστημα που μπορεί να φτάσει τη μία ώρα. Τι καλύτερο λοιπόν, πριν γιορτάσετε με τον/την αγαπημένο/η σας να βγείτε για μία προπόνηση;

  1. Γιατί δεν είστε ή δεν αισθάνεστε ερωτευμένος οπότε ποιος ο λόγος να χάσετε την προπόνησή σας για μία γιορτή που δεν σας αφορά;

  1. Τι πιο ρομαντικό από το να περάσετε μερικές όμορφες στιγμές παρέα με το ταίρι σας… τρέχοντας; Βρείτε μία όμορφη διαδρομή, έναν κοινό ρυθμό και γιορτάστε με ένα ελεύθερο συνεχόμενο ή ακόμα και ένα Long run την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν είναι δύσκολη η διαδρομή ή η ένταση υψηλή ακόμα καλύτερα! Οι δυσκολίες δένουν ακόμα περισσότερο τα ζευγάρια!

  1. Γιατί κάθε μέρα είναι μία μέρα για τρέξιμο!

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

Σχόλια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η στήλη «Τρέχοντας» της Αγγελική Κοσμοπούλου.
Από τη στήλη «Ιστορίες του δρόμου» της Χριστίνας Φωτεινοπούλου
Το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαΐου πραγματοποιήθηκε για όγδοη συνεχή χρονιά, στην καταπληκτική φύση των Τζουμέρκων, ο ομώνυμος άθλος.
Back to Top