Ανακοίνωση ΣΔΥΑ για την αναστολή λειτουργίας των γραφείων του

Διαβάστε το δελτίο του συλλόγου

Share

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Πολιτεία και τους Πολίτες  μετά την  τελευταία ανακοίνωση των αρμοδίων αρχών σας γνωρίζει τα κατωτέρω.

Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς,

Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση την οποία καλούμαστε να διαχειριστούμε  Όλοι Υπεύθυνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μια νέα  ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ αρχίζει για Όλους μας.

Είμαστε συνηθισμένοι να τρέχουμε στον ελεύθερο χρόνο μας  για να τερματίσουμε στους αγώνες που επιλέγουμε να λάβουμε μέρος. Στη διαδρομή όμως του Κορονοϊού,  που όλοι ευχόμαστε να είναι  μικρής διάρκειας τα εφόδια που χρειαζόμαστε είναι πάνω από ΟΛΑ η υπομονή και η αγάπη για τον άνθρωπο. Προστατεύουμε τον εαυτόν μας  και προφυλάσσουμε τους γύρω μας.

Οι μακροχρόνιες δρομικές εμπειρίες της ζωής μας θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε και να τερματίσουμε τη νέα Μαραθώνια διαδρομή του Κορονοϊού  με λιγότερο κόστος ,  γιατί η Δύναμη είναι μέσα μας.

Τα γραφεία μας δεν θα λειτουργήσουν  μέχρι το τέλος Μαρτίου 2020.  Για πληροφορίες στο 2103625168 Για το Δ/Σ του ΣΔΥ Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων σε Βιέννη και Θεσσαλονίκη
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του συλλόγου
Οι δρομείς του ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης» σε Θεσσαλονίκη και Βιέννη
Οι συμμετέχοντες και οι επιδόσεις τους
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο