Ανακοίνωση ΣΔΥΑ για την αναστολή λειτουργίας των γραφείων του

Διαβάστε το δελτίο του συλλόγου

Share

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Πολιτεία και τους Πολίτες  μετά την  τελευταία ανακοίνωση των αρμοδίων αρχών σας γνωρίζει τα κατωτέρω.

Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς,

Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση την οποία καλούμαστε να διαχειριστούμε  Όλοι Υπεύθυνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μια νέα  ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ αρχίζει για Όλους μας.

Είμαστε συνηθισμένοι να τρέχουμε στον ελεύθερο χρόνο μας  για να τερματίσουμε στους αγώνες που επιλέγουμε να λάβουμε μέρος. Στη διαδρομή όμως του Κορονοϊού,  που όλοι ευχόμαστε να είναι  μικρής διάρκειας τα εφόδια που χρειαζόμαστε είναι πάνω από ΟΛΑ η υπομονή και η αγάπη για τον άνθρωπο. Προστατεύουμε τον εαυτόν μας  και προφυλάσσουμε τους γύρω μας.

Οι μακροχρόνιες δρομικές εμπειρίες της ζωής μας θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε και να τερματίσουμε τη νέα Μαραθώνια διαδρομή του Κορονοϊού  με λιγότερο κόστος ,  γιατί η Δύναμη είναι μέσα μας.

Τα γραφεία μας δεν θα λειτουργήσουν  μέχρι το τέλος Μαρτίου 2020.  Για πληροφορίες στο 2103625168 Για το Δ/Σ του ΣΔΥ Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το 5ο ''Olympic Day Run'' Greece βρίσκεται ήδη στην αφετηρία
Την Κυριακή 29 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας
Polar Pacer Pro, ένας multisport θησαυρός
Τρεις εβδομάδες με το νέο Pacer Pro
Καλοκαιρινός προγραμματισμός για νέους
5 συμβουλές για να φτιάξεις από τώρα το πρόγραμμα της νέας σεζόν
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο