Ο ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνος στον Μαραθώνιο Ρόδου 2023

Οι συμμετοχές των μελών του συλλόγου στην Ρόδο

Share
ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνιος στον Μαραθώνιο Ρόδου 2023

Ο ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνος μας ενημερώνει για τη συμμετοχή των μελών του στον Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου την περασμένη Κυριακή. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.

Ο ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνος στον Μαραθώνιο Ρόδου 2023

Δεν θα ήταν δυνατόν να μην συμμετέχει και να μην στηρίζει για μια ακόμη φορά ο ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ το μοναδικό και ιδιαίτερο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου Rhodes Marathon!!!

Στο Σμαραγδένιο νησί του ήλιου, στο φωτεινότερο νησί της Μεσογείου, στην πανέμορφη Ρόδο, μας υποδέχθηκε για άλλη μια φορά με την άψογη φιλοξενία και άρτια διοργάνωση η οργανωτική επιτροπή του Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου, που είναι η οικογένεια πλέον του ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ!

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου δεν έχει να ζηλέψει κάτι από άλλους διεθνείς Μαραθωνίους. Μαγευτικό τοπίο, πανέμορφη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα, μοναδικά αξιοθέατα και η καλή διάθεση όλων των διοργανωτών και των εθελοντών είναι στοιχεία που δικαίωσαν την επιλογή χιλιάδων δρομέων από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν στο μοναδικό αυτό Μαραθώνιο και τα παράλληλα αγωνίσματα!

Η φετινή διοργάνωση είχε την τιμή να υποδεχθεί την Μαραθώνια Φλόγα από την Ιερή Γη του Μαραθώνα, τη γενέτειρα του Μαραθωνιου Δρομου. Πόσο δέος και πόση χαρά που η ιερή φλόγα ταξίδεψε από τον ιστορικό ΜΑΡΑΘΩΝΑ για να ανάψει στο βωμό που είχε κατασκευαστεί μπροστά στο Δημαρχείο της Ρόδου!

Στο Αεροδρόμιο της Ρόδου έγινε με ιδιαίτερη θέρμη η υποδοχή της Μαραθώνιας Φλόγας που μετέφερε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κα, Σοφία Σακοράφα, ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κυπαρίσσης ως εκπρόσωπος του Δήμου Μαραθώνος μαζί με τον πρόεδρο του Τελμησσού Βλάση Καραβασίλη.

Την φλόγα και την αποστολή περίμεναν η Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Μαραθωνίου η Κα Μαριέτα Παπαβασιλείου, εκπρόσωποι της διοργάνωσης του Μαραθωνίου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ροδίων, και άλλων φορέων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελετουργικό με τη υποδοχή της Μαραθώνιας Φλόγας στην πλατεία Δημαρχείου της Ρόδου ήταν πολύ ιδιαίτερο και συγκινητικό!

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου είναι ένα πολιτιστικό και αθλητικό γεγονός, με ξεχωριστές αξίες.

Στον διαμορφωμένο χώρο του τερματισμού του Μαραθωνίου μετά το πέρας των απονομών, όπως και κάθε χρονιά, εκ μέρους του συλλόγου Μαραθωνοδρόμων του ιστορικού Μαραθωνα, ο ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ προσέφερε αναμνηστικά δώρα όπως και ιδιαίτερα κρασιά προσφοράς του Οινοποιείου ΖΕΓΓΙΝΗ από την περιοχή του Μαραθώνα και επίσης μια αναμνηστική πλακέτα στην πρόεδρο και στα μέλη της διοργάνωσης, ως ένδειξη φιλίας και σεβασμού.

Τιμώμενο πρόσωπο της διοργάνωσης ήταν ο αγαπημένος μας φίλος και πρωταθλητής του Μαραθωνίου Δρόμου Γιώργος Μάλλιαρης που το 1991 είχε κερδίσει τον Μαραθώνιο της Ρόδου με χρόνο 2:38.
Στον Μαραθώνιο και στους παράλληλους αγώνες συμμετείχαν τα παρακάτω μέλη και οι φίλοι του Τελμησσου.

Στον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ έτρεξαν τα μέλη Φίλιππος Τσαπατώρης, Γιάννης Μόσχος, Βασίλης Καφετζής καθώς και ο φίλος Αλέξιος Γεωργούλιας.

Στον Ημιμαραθώνιο ο Βλάσης Καραβασίλης, ο Θανάσης Γκιόκας, ο Στέλιος Σαφράς, η Χριστίνα Κλεφτάκη, η Σοφία Αρσενοπουλου και η φίλη
Αργυρώ Σταματίου.

Στα 10 χμ έτρεξαν ο Γιώργος Μαργαρίτης και οι φίλοι Μίχαλος Τσακσμάκης και Δέσποινα Κόντη.

Στα 5 χμ έτρεξαν ο Γιώργος Μάλλιαρης, ο Σπύρος Σπυρόπουλος, η Καιτη Βλαχάκη, η Μαρία Λιβαδινού και η Μαριλια Παπακυριάκου.
Άξιοι πολλών συγχαρητηρίων όλοι οι συμμετέχοντες!!!

Ο ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ και τα μέλη του που απο την πρώτη στιγμή ανήκουν στην οικογένεια της διοργάνωσης αυτού του ξεχωριστού Μαραθωνίου δρόμου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την οργανωτική επιτροπή για την άψογη φιλοξενία και υποδοχή, όλους τους συντελεστές και αγαπητούς φίλους, καθως και τα ξενοδοχεία Cactus Hotel, Aquarium, και La Vita Mitsis Hotels.
Ο ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ στηρίζει και θα στηρίζει πάντα το Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο Μαραθώνιο της Ρόδου την άνοιξη του 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15 χρόνια ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ"
Μία διαδρομή γεμάτη με ιδανικά, αξίες και έργα
Οι δρομείς του ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης» σε Θεσσαλονίκη και Βιέννη
Οι συμμετέχοντες και οι επιδόσεις τους
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο