Ο ΣΜΑΧ «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» στην Θεσσαλονίκη

Ατομικά ρεκόρ και διακρίσεις του συλλόγου στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος»

Share
Ο ΣΜΑΧ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ στον 17ο Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης - Μέγας Αλέξανδρος 2023

Ο ΣΜΑΧ «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» μας ενημερώνει για τα ατομικά ρεκόρ και διακρίσεις των μελών του συλλόγου στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος». Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.

Με τον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα του Α’ τετραμήνου του 2023 για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.Α.Χ.) «Φειδιππίδης».

Ο ΣΜΑΧ «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» έδωσε για πρώτη φορά το παρόν στην μεγαλύτερη δρομική γιορτή της Βορείου Ελλάδας, στην οποία φέτος συμμετείχαν περισσότεροι από 14.000 δρομείς, από 70 χώρες και 5 ηπείρους δίνοντας παγκόσμια διάσταση στο «Μαραθώνιο της Ιστορίας», πλημμυρίζοντας το κέντρο της Θεσσαλονίκης το ηλιόλουστο πρωινό της τελευταίας Κυριακής του Απριλίου.

Στον αγώνα των 42.195, που ξεκίνησε νωρίς το πρωί από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Πέλλα και τερμάτισε στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, όλοι οι Μαραθωνοδρόμοι του «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ» τερμάτισαν υγιείς, παρά τη ζέστη τις μεσημβρινές ώρες, με την ακόλουθη σειρά: Κατσάνος Κωνσταντίνος (03:21:42 – ατομικό ρεκόρ), Λιόλιου Αργυρώ (03:44:01 – 6η ηλικιακής με ατομικό ρεκόρ κι επίδοση που την κατατάσσει στη λίστα με τις καλύτερες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμους για το 2023), Νίκου Νικόλαος (03:48:08), Χατζηχαραλάμπους Κωνσταντίνος (04:39:10 – ατομικό ρεκόρ) και Ζαμπάρας Παναγιώτης (04:56:57 – ατομικό ρεκόρ)

Στα 10χλμ που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στον αστικό ιστό της Θεσσαλονίκης, συμμετείχαν οι: Πρισακάρου Κατερίνα, που με χρόνο 00:41:57 κατέκτησε τη 2η θέση στην ηλικιακή της κατηγορία, Μούκας Ιωάννης (00:42:49), Πλέγα Κωνσταντίνα (00:57:38) και Γριντέλας Ανδρέας (58:02).

Η Κατερίνα Πρισακάρου (00:20:49 – 1η θέση στην ηλικιακή της κατηγορία) μαζί με τον Ανδρέα Γριντέλα (00:31:05) και την Κατερίνα Μπαλάσκα (00:37:23) συμμετείχαν στον αγώνα των 5χλμ, που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνοντας την εμφάνιση των δρομέων του Συλλόγου στην συμπρωτεύουσα.

Το Δ.Σ. του Σ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» εύχεται ταχεία αποκατάσταση στους δρομείς του Συλλόγου, και ιδιαίτερα σε όσους έτρεξαν στον Μαραθώνιο, ενώ συγχαίρει τους διοργανωτές για την υποστήριξη που παρείχαν σε όλους τους δρομείς.            

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας έχει ξεκινήσει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αιμοδοσία «Εμείς οι δρομείς»
Η ομάδα πραγματοποιεί την εθελοντική της αιμοδοσία για το 2023
Ο ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνος στον Γύρο Πάρου 2023
Ο σύλλογος μας ενημερώνει για τη συμμετοχή των μελών του στον υπερμαραθώνιο της Πάρου
Ο Σ.Μ.Α.Χ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ»  στους αγώνες του Σαββατοκύριακου
Μαζική συμμετοχών των μελών του συλλόγου σε αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο