Καλή παρουσία ο Ευαγγελίδης

Ο Έλληνας δρομέας κατέλαβε την 4η θέση σε αγώνα 10 χλμ. στο Λονδίνο

Share

Σε ένα από τα καλύτερα 10άρια του Λονδίνου, τον αγώνα Start Fitness Serpentine New Year’s Day 10k  που πραγματοποιείται παραδοσιακά τις πρώτες ημέρες του χρόνου, ο Δήμος Ευαγγελίδης είχε πολύ καλή παρουσία καταλαμβάνοντας την 4η θέση. Μάλιστα, ο Έλληνας πρωταθλητής που ήταν 3ος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας τερμάτισε σε 32:53.8 μένοντας για 9 περίπου δευτερόλεπτα εκτός βάθρου.

Εμφατικά πρώτος ήταν ο Βρετανός Τζέιμς Μακμουράι σε 30:39.0 αφήνοντας περίπου 2 λεπτά πίσω του τον δεύτερο δρομέα σε μία διαδρομή που πατούσε πάνω σε διαφόρων ειδών εδάφη, κυρίως στο Χάιντ Παρκ, το μεγαλύτερο πάρκο του Λονδίνου αλλά και τους Κήπους του Κένσιγκτον.

Στον αγώνα συμμετείχαν περισσότεροι από 500 δρομείς ενώ πραγματοποιήθηκε και μικρότερος αγώνας με fun χαρακτήρα απόστασης 3 χλμ.

Ο Δήμος Ευαγγελίδης, θυμίζουμε, ζει και εργάζεται στο Λονδίνο και αρκετά συχνά λαμβάνει μέρος σε αγώνες σε βρετανικό έδαφος έχοντας σταθερά καλή παρουσία, κάτι που επιβεβαίωσε και με την εξαιρετική του παρουσία στον 33ο Αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Nadia Battocletti, το μεγάλο αστέρι των Ιταλών στις αποστάσεις
Γνωρίστε την ανερχόμενη Πρωταθλήτρια των αποστάσεων που κερδίζει με τις δυνάμεις και το… χαμόγελο της!
Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Ολυμπιονίκης των 400μ., Deon Lendore
Ο 29χρονος σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Τέξας των ΗΠΑ
Καλές εμφανίσεις Λαβασά και Σπύρου στις ΗΠΑ
Καλό ξεκίνημα από τα κορίτσια μας στις ΗΠΑ στον κλειστό στίβο
Back to Top