Ξεκινά το Salomon 4Τrails

Ένας αγώνας – τετραήμερο trail running

Share

Το Salomon 4 Τrail ξεκινά την Τετάρτη 8 Ιουλίου με εκατοντάδες φανατικούς trail runners από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Πρόκειται για έναν αγώνα που αποτελείται από 4 διαφορετικά stages σε ισάριθμες ημέρες και συνολικά 144,4 χλμ. με 8.660 μ. υψομετρικής που προσφέρει αμέτρητες συγκινήσεις στους συμμετέχοντες αλλά και σε όσους έχουν την τύχη να τον παρακολουθήσουν.

Οι διαδρομές κινούνται στις Άλπεις σε γερμανικά και αυστριακά εδάφη και περνούν από πανέμορφα τοπία. Μάλιστα φέτος, έχουν εισαχθεί αρκετά νέα μονοπάτια που, σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα ανεβάσουν τα επίπεδα της αδρεναλίνης αλλά θα κάνουν και τη διαδρομή πιο όμορφη.

Το πρόγραμμα ξεκινά την Τετάρτη στις 8 το πρωί με το πρώτο stage Berchtesgaden – Bad Reichenhall με απόσταση 30 χλμ. 2.237 υψομετρικής,  συνεχίζει την Πέμπτη με τη διαδρομή Bad Reichenhall – Ruhpolding (34 χλμ. και  και πάνω από 2.000μ. υψομετρικής). Την Παρασκευή η απόσταση μεγαλώνει και φτάνει τα 37,5 χλμ. ενώ ο αγώνας ολοκληρώνεται με τη διαδρομή Lofer – Maria Alm και τη μεγαλύτερη απόσταση, αυτή των 42,9 χλμ. με 2.355 μ.

Παρών θα είναι και ο περσινός θριαμβευτής, Δημήτρης Θεοδωρακάκος που θα υπερασπιστεί την περσινή μεγάλη νίκη του (είχε κερδίσει και τα 4 ετάπ) ενώ συμμετέχουν ακόμα 8 trail runners από τη χώρα μας.

Συγκεκριμένα θα συμμετέχουν ο Άρης Γαρνέλης, ο Ιωάννης Σαλβάνος, o Ιωάννης Νικητιάδης, ο Βασίλης Κουτσούρης, ο Ιωάννης Πυργέλης, η Τζο Μαντά, ο Βασίλης Τζουμάκας και ο Δημήτρης Πρίφτης.

Τις επόμενες ημέρες θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη του αγώνα αλλά και τις θέσεις του Δημήτρη Θεοδωρακάκου και των υπόλοιπων Ελλήνων.

Δείτε το βίντεο της περσινής διοργάνωσης

[!%ARTICLE_MODULE_ID:495:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Dominic Lobalu, ένας δρομέας χωρίς πατρίδα
Ο 23χρονος που σαρώνει στους αγώνες και αγωνίζεται με την ομάδα των προσφύγων
5η η Μαρινάκου, καλές παρουσίες την 3η ημέρα των Μεσογειακών
Δείτε περισσότερα για τις ελληνικές παρουσίες στον στίβο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο