Ξεκινά το Salomon 4Τrails

Ένας αγώνας – τετραήμερο trail running

Share

Το Salomon 4 Τrail ξεκινά την Τετάρτη 8 Ιουλίου με εκατοντάδες φανατικούς trail runners από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Πρόκειται για έναν αγώνα που αποτελείται από 4 διαφορετικά stages σε ισάριθμες ημέρες και συνολικά 144,4 χλμ. με 8.660 μ. υψομετρικής που προσφέρει αμέτρητες συγκινήσεις στους συμμετέχοντες αλλά και σε όσους έχουν την τύχη να τον παρακολουθήσουν.

Οι διαδρομές κινούνται στις Άλπεις σε γερμανικά και αυστριακά εδάφη και περνούν από πανέμορφα τοπία. Μάλιστα φέτος, έχουν εισαχθεί αρκετά νέα μονοπάτια που, σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα ανεβάσουν τα επίπεδα της αδρεναλίνης αλλά θα κάνουν και τη διαδρομή πιο όμορφη.

Το πρόγραμμα ξεκινά την Τετάρτη στις 8 το πρωί με το πρώτο stage Berchtesgaden – Bad Reichenhall με απόσταση 30 χλμ. 2.237 υψομετρικής,  συνεχίζει την Πέμπτη με τη διαδρομή Bad Reichenhall – Ruhpolding (34 χλμ. και  και πάνω από 2.000μ. υψομετρικής). Την Παρασκευή η απόσταση μεγαλώνει και φτάνει τα 37,5 χλμ. ενώ ο αγώνας ολοκληρώνεται με τη διαδρομή Lofer – Maria Alm και τη μεγαλύτερη απόσταση, αυτή των 42,9 χλμ. με 2.355 μ.

Παρών θα είναι και ο περσινός θριαμβευτής, Δημήτρης Θεοδωρακάκος που θα υπερασπιστεί την περσινή μεγάλη νίκη του (είχε κερδίσει και τα 4 ετάπ) ενώ συμμετέχουν ακόμα 8 trail runners από τη χώρα μας.

Συγκεκριμένα θα συμμετέχουν ο Άρης Γαρνέλης, ο Ιωάννης Σαλβάνος, o Ιωάννης Νικητιάδης, ο Βασίλης Κουτσούρης, ο Ιωάννης Πυργέλης, η Τζο Μαντά, ο Βασίλης Τζουμάκας και ο Δημήτρης Πρίφτης.

Τις επόμενες ημέρες θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη του αγώνα αλλά και τις θέσεις του Δημήτρη Θεοδωρακάκου και των υπόλοιπων Ελλήνων.

Δείτε το βίντεο της περσινής διοργάνωσης

[!%ARTICLE_MODULE_ID:495:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H Helen Obiri μας παρουσίασε το... μέλλον της Οn στην Βοστόνη
Δείτε το μοντέλο που φόρεσε στον Boston Marathon
Απίθανα πράγματα από την Tsegay στο 1ο Diamond League της σεζόν - Παγκόσμιο o Duplantis
Εντυπωσιακές επιδόσεις στην Κίνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο