Μία ελληνική ομάδα στο Transalpine 2014

Δημήτρης Θεοδωρακάκος και Αλέξανδρος Φωτιάδης θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας!

Share

Μετά την τεράστια επιτυχία του Δημήτρη Θεοδωρακάκου στο Transalpine Run 2013 (photo) όπου μαζί με τον Αμερικανό Cameron Clayton κέρδισαν τον αγώνα, η κρυφή μας σκέψη και επιθυμία ήταν αν θα μπορούσαμε στο μέλλον, να καμαρώσουμε τη συμμετοχή μίας αμιγώς ελληνικής ομάδας η οποία θα κατέβαινε με αξιώσεις, διεκδικώντας τη νίκη!
Ένα χρόνο μετά, το πρώτο μέρος της επιθυμίας μας γίνεται πραγματικότητα. 
Δημήτρης Θεοδωρακάκος και Αλέξανδρος Φωτιάδης ενώνουν τις δυνάμεις τους και η ομάδα Salomon Hellas θα μας εκπροσωπήσει στο Transalpine 2014 το οποίο φέτος γιορτάζει τη δέκατη επανάληψή του! 
Η ελληνική ομάδα θα ξεκινήσει από το Ruholding της Γερμανίας στις 30 Αυγούστου, θα περάσει από Αυστρία, Ελβετία και θα τερματίσει στο Sexten της Ιταλίας στις 6 Σεπτεμβρίου. Οκτώ ημέρες, οκτώ ειδικές διαδρομές, 293 χλμ. σύνολο και 13.730 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς, αντιμέτωποι με ομάδες αποτελούμενες από πολύ έμπειρους αθλητές.
Η ελληνική ομάδα, με την εμπειρία του Δημήτρη και το πάθος του Αλέξανδρου, θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε κάθε επιτυχία, ελπίζοντας να πραγματοποιηθεί και το δεύτερο μέρος της επιθυμίας μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παγκόσμιο σοκ με τον θάνατο της Agnes Tirop
Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια των αποστάσεων, Agnes Tirop, βρέθηκε δολοφονημένη με βάναυσο τρόπο στο δωμάτιο της, πιθανότατα από το σύζυγο της.
Μαραθώνιος Βερολίνου: Ρεκόρ Guiness από δρομέα... μούμια!
Έκανε ρεκόρ στον Μαραθώνιο ντυμένος… μούμια
3 Μαραθώνιοι σε 3 ημέρες με μέσο όρο 2:30 από τον Jordan Tropf
Ένα απίθανο ρεκόρ από τον Αμερικάνο δρομέα
Back to Top