Ελληνικές συμμετοχές σε ορεινό αγώνα του εξωτερικού

Ο Σ.Δ.Υ.Θεσσαλονίκης συμμετείχε στον EcoMarathon 2014 42 χλμ και 14 χλμ, που διεξήχθη στο Moieciu De Sus, στην βόρεια Ρουμανία στα Καρπάθια όρη, το Σάββατο 10 Μαϊου 2014, με μια ομάδα 12 δρομέων.

Share

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη οργανωμένη εκδρομή του Σ.Δ.Υ.Θεσσαλονίκης σε ορεινό αγώνα στο εξωτερικό.

Ο Σ.Δ.Υ.Θεσσαλονίκης συμμετείχε στον EcoMarathon 2014 42 χλμ και 14 χλμ, που διεξήχθη στο Moieciu De Sus, στην βόρεια Ρουμανία στα Καρπάθια όρη, το Σάββατο 10 Μαϊου 2014, με μια ομάδα 12 δρομέων (3 γυναίκες και 9 άνδρες), αλλά και στον EcoKids με τον δωδεκάχρονο Σπύρο Τζόλο.

Όλοι οι δρομείς τερμάτισαν με επιτυχία και σημείωσαν καλές επιδόσεις σ’ έναν αγώνα – περιπέτεια, αφού η διαδρομή του κινήθηκε σε πανέμορφα δάση, λιβάδια, γραφικά χωριά και μικρούς οικισμούς μοναδικής ομορφιάς.

Φυσικά, εκτός από τους 12 δρομείς του ΣΔΥΘ συμμετείχαν αρκετοί ακόμα Έλληνες στον αγώνα των 42 χλμ. με τον συνολικό τους αριθμό να φτάνει τους 25@

Στον αγώνα των 42 χλμ. τερμάτισαν 542 δρομείς από τη Ρουμανία αλλά και διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Καλύτερος Έλληνας ήταν ο Γιώργος Παπαδόπουλος που τερμάτισε σε 4:45 ενώ επίσης τερμάτισαν ο Ηλίας Σπυριδόπουλος, ο Παναγιώτης Παπάζογλου, ο Λουκάς Δαγδηλέλης, ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο Χρήστος Ευστρατίου, ο Γιάννης Μητσιβέλης, ο Γιώργος Λαμπάκης, ο Στάθης Στεφάνου, ο Βασίλης Στεφάνου, ο Χρήστος Κατσάνος, ο Παντελής Γενιτζές, ο Στέφανος Κοτζαμπουίκης, ο Παύλος Μυλωνάς, η Αναστασία Λαλάκη, ο Αλέξανδρος Αραμπατζόγλου, ο Γιώργος Ελευθεριάδης, ο Μάρκος Τροχόπουλος, ο Παναγιώτης Τζόλος,  η Μαρία Γκούση, η Μαρίνα Καλατζή, ο Παναγιώτης Λαμπρινίδης, ο Κώστας Καστανιώτης, ο Χρήστος Σιδεράς και ο Γιώργος Δημητρίου.

Η διαδρομή του αγώνα περιελάμβανε τρεις στροφές σε έναν κύκλο 14,2 χλμ. στο δάσος της περιοχής Μοισέι της Βόρειας Ρουμανίας, ενώ η συνολική υψομετρική διαφορά έφτανε τα 2.400 μ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Κυριακή ο Haspa Marathon Hamburg!
Κορυφαίες συμμετοχές και Έλληνες στον αγώνα
Jeff Aston: Πάντα παρών στον Μαραθώνιο του Λονδίνου
Τερμάτισε τον 44ο του Μαραθώνιο στα 80 του!
Έσπασε κάθε ρεκόρ ο London Marathon!
Δείτε πόσες χιλιάδες αιτήσεις συγκέντρωσε!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο