Ο κορυφαίος αθλητής της Skechers κερδίζει τη Βοστόνη

H SKECHERS συγχαίρει τον κορυφαίο αθλητή και Ολυμπιονίκη Meb Keflezighi για τη νίκη του στον ετήσιο μαραθώνιο της Βοστόνης.

Share

O Meb φορώντας τα Go Meb Speed 3 από την συλλογή running Performance Division έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ με χρόνο 2:08:37 και έγινε ο 1ος Αμερικάνος άντρας που κερδίζει τον συγκεκριμένο αγώνα από το 1983 αλλά  και ο 1ος  Αμερικάνος Mαραθωνοδρόμος από το 1985.
«Πριν ένα χρόνο αποφάσισα να κερδίσω το Μαραθώνιο της Βοστόνης για τους ανθρώπους της Βοστόνης και για τις HΠΑ», είπε ο Meb. “Όταν οι Red Sox(ομάδα Baseball) έβαλαν το τρόπαιο του πρωταθλήματος στη γραμμή του τερματισμού κατά τους εορτασμούς της νίκης πέρυσι, ήμουν πιο ααποφασισμένος από ποτέ  να επιστρέψω και να κερδίσω. Με την υποστήριξη της SKECHERS Performance Division σε κάθε βήμα αυτής της διαδρομής, σήμερα κέρδισα για την πόλη της Βοστώνης, και για ολόκληρες τις ΗΠΑ.

«Αυτή είναι μία πολύ σημαντική νίκη και για το Meb και για την SKECHERS Performance Division, αλλά πιο σημαντική για την Βοστόνη και τις ΗΠΑ» είπε ο Rick Higgins αντιπρόεδρος Merchandising & Marketing για την SKECHERS Performance Division. «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τον Meb και το αξιομνημόνευτο κατόρθωμα του σε μία ξεκάθαρα πολυ συναισθματική μέρα. Δεν μπορούμε να φανταστούμε έναν καλύτερο πρεσβευτή του brand απο το Meb».

Η SKECHERS υπέγραψε το 1o συμβόλαιο με τον  Meb το 2011 λανσάροντας τη νέα σειρά παπουτσιών SKECHERS Performance Division.  Από εκείνη τη στιγμή, o Meb έχει κερδίσει περισσότερους από 5 σημαντικούς αγώνες , συμπεριλαμβανομένων των U.S. Half Marathon Championship στο Χιούστον τον Ιανουάριο του 2014  αλλά και του  U.S. Olympic Trials στο Χιούστον το 2012.

Η SKECHERS  στηρίζει τον Meb και το περασμένο φθινόπωρο ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2016.
Αξιοσημείωτη είναι και η επιτυχία της συλλογής  SKECHERS Performance Division, με επικεφαλής την σειρά GO RUN, μια κατηγορία που έχει σχεδιάσει με βάση τις ανάγκες του Meb,  τον έχει βοηθήσει να αλλάξει το πάτημά του και έπαιξε σημαντικό ρόλο και στην επίτευξη του νέου του ρεκόρ στα 38 του χρόνια.

H πολυβραβευμένη Performance Division συλλογή της SKECHERS έχει κερδίσει επίσης και την εμπιστοσύνη της παγκόσμιας κοινότητας running ενώ προβάλλεται από όλα τα διεθνή περιοδικά της running βιομηχανίας.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Skechers στην Ελλάδα είναι η εταιρεία Top Trends SA, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 54, Βούλα, τηλ.: 210 9689120.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H Helen Obiri μας παρουσίασε το... μέλλον της Οn στην Βοστόνη
Δείτε το μοντέλο που φόρεσε στον Boston Marathon
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο