Γαλλική υπόθεση ο Olympus Vertical

Η ελίτ του Vertical Kilometer Word Circuit στον Όλυμπο

Share

Γαλλική υπόθεση ήταν το βάθρο στον Olympus Vertical που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 28 Ιουνίου. 
Συγκεκριμένα ο Camille Caparros (Team Raidlight) τερμάτισε πρώτος τα 4,3 χλμ. της διαδρομής στον αγώνα κάθετης ανάβασης του Ολύμπου πετυχαίνοντας χρόνο 39:41.  
Στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Yoann Caillot με 40:24 ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Benoit Gandolfi με 41:51. Αξίζει να σημειώσουμε ότι και οι τρεις αθλητές βρίσκονται μέσα στην 5άδα της παγκόσμιας κατάταξης του Vertical Kilometer Word Circuit.

Από Ελληνικής πλευρά πρώτος τερμάτισε ο Γιώργος Διαλεκτός με 43:55. Ο αθλητής της Salomon Hellas ήταν 5ος στη γενική κατάταξη και ακολούθησαν ο Γιώργος Λουφέκης της L-crew με 45:15 και ο Νίκος Πονηρέας της La Sportiva Team Greece με 45:22.


Στις γυναίκες νικήτρια ήταν, τι άλλο, από τη Γαλλία. Η Jessica Pardin της La Sportiva τερμάτισε σε 48:03, ενώ  στη δεύτερη θέση ακολούθησε η Yuri Yoshiuzumi από την Ιαπωνία με 51:21. Οι δύο αθλήτριες καταλαμβάνουν την πρώτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα στην παγκόσμια κατάταξη. Στην τρίτη θέση, και πρώτη Ελληνίδα, τερμάτισε η Σουλτάνα Τόκα των All Terrain Runners με 1:00:22. Την Τόκα ακολούθησαν από Ελληνικής πλευράς η Παναγιώτα Ράπτη του myathlete – chozen team με 1:09:40 και η Κατερίνα Ζαγκαρέτου της Ορειβατικής Αναρριχητικής Λέσχης Θεσσαλονίκης με 1:10:32. 

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Κυριακή το Λονδίνο - "Όλα τα λεφτά" οι γυναίκες
Σούπερ λίστα στις γυναίκες – Επιστροφή Bekele
Απίθανα πράγματα από την Tsegay στο 1ο Diamond League της σεζόν - Παγκόσμιο o Duplantis
Εντυπωσιακές επιδόσεις στην Κίνα
H Helen Obiri μας παρουσίασε το... μέλλον της Οn στην Βοστόνη
Δείτε το μοντέλο που φόρεσε στον Boston Marathon
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο