Γαλλική υπόθεση ο Olympus Vertical

Η ελίτ του Vertical Kilometer Word Circuit στον Όλυμπο

Share

Γαλλική υπόθεση ήταν το βάθρο στον Olympus Vertical που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 28 Ιουνίου. 
Συγκεκριμένα ο Camille Caparros (Team Raidlight) τερμάτισε πρώτος τα 4,3 χλμ. της διαδρομής στον αγώνα κάθετης ανάβασης του Ολύμπου πετυχαίνοντας χρόνο 39:41.  
Στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Yoann Caillot με 40:24 ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Benoit Gandolfi με 41:51. Αξίζει να σημειώσουμε ότι και οι τρεις αθλητές βρίσκονται μέσα στην 5άδα της παγκόσμιας κατάταξης του Vertical Kilometer Word Circuit.

Από Ελληνικής πλευρά πρώτος τερμάτισε ο Γιώργος Διαλεκτός με 43:55. Ο αθλητής της Salomon Hellas ήταν 5ος στη γενική κατάταξη και ακολούθησαν ο Γιώργος Λουφέκης της L-crew με 45:15 και ο Νίκος Πονηρέας της La Sportiva Team Greece με 45:22.


Στις γυναίκες νικήτρια ήταν, τι άλλο, από τη Γαλλία. Η Jessica Pardin της La Sportiva τερμάτισε σε 48:03, ενώ  στη δεύτερη θέση ακολούθησε η Yuri Yoshiuzumi από την Ιαπωνία με 51:21. Οι δύο αθλήτριες καταλαμβάνουν την πρώτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα στην παγκόσμια κατάταξη. Στην τρίτη θέση, και πρώτη Ελληνίδα, τερμάτισε η Σουλτάνα Τόκα των All Terrain Runners με 1:00:22. Την Τόκα ακολούθησαν από Ελληνικής πλευράς η Παναγιώτα Ράπτη του myathlete – chozen team με 1:09:40 και η Κατερίνα Ζαγκαρέτου της Ορειβατικής Αναρριχητικής Λέσχης Θεσσαλονίκης με 1:10:32. 

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο ρεκόρ από 90χρονο στον Μαραθώνιο!
Δείτε την επίδοση του απίθανου Ιταλού δρομέα
Έλληνες σε Βαρσοβία και Μαδρίτη
Δείτε τις επιδόσεις τους
Έλληνες και στον Μαραθώνιο της Γάνδης
Δείτε τις επιδόσεις τους στον Sofico Gent Marathon
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο