Ρεκόρ ο Δημητράκης, όριο η Μιχαλά

Καλές εμφανίσεις από τους Έλληνες δρομείς στο εξωτερικό

Share

Νέο ατομικό ρεκόρ στην απόσταση των 3.000μ. σημείωσε ο Ανδρέας Δημητράκης στο μίτινγκ του Ρέλινγκεν στη Γερμανία. Ο Έλληνας πρωταθλητής των 1.500μ. τερμάτισε σε 7:57:12 καταλαμβάνοντας την έκτη θέση στο μίτινγκ σπάζοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του το φράγμα των 8 λεπτών στην απόσταση.

Η επίδοση του αυτή είναι μάλιστα η καλύτερη για φέτος στη χώρα μας, ενώ επιβεβαιώνει ότι και φέτος ο Δημητράκης βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Πριν από μία εβδομάδα μάλιστα είχε τρέξει τα 1.500μ. σε 3:40 στον πρώτο του τερματισμό για το 2019.

Σε ένα άλλο μίτινγκ στην περιοχή Λάιντεν στην Ολλανδία η Ειρήνη Μιχαλά συμμετείχε στα 10.000μ. και τερμάτισε σε 35:56.30. Πιάνοντας το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων (Κ23) που θα πραγματοποιηθεί στο Γκέβλε της Σουηδίας. Η Μιχαλά πέτυχε φετινό ατομικό ρεκόρ με την επίδοση αυτή, ενώ το ατομικό της ρεκόρ είναι 35:04.60 από το 2017 όταν είχε λάβει μέρος και πάλι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας. Στην ίδια κούρσα η Μοσχούλα Μανούσου δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα.

Mιχαλά και Δημητράκης είναι αθλητές του Σταύρου Καρρέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο