Καλή επιδόση για την Balouris στα 10.000μ.

Δείτε τι έγινε στο μίτινγκ Payton Jordan στις ΗΠΑ

Share

Tην περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ το εγχώριο μίτινγκ Payton Jordan όπου συμμετέχουν αρκετά καλοί δρομείς σε διάφορες αποστάσεις του στίβου. Στο πρόγραμμα ξεχώρισε και ο αγώνας των 10.000μ. όπου η Hassan Sifan στο γενικότερο πλαίσιο του ανεβάσματος των αγωνιστικών της αποστάσεων δοκίμασε τις δυνάμεις της στην απόσταση επικρατώντας με 31:18.12.

Στην ίδια κούρσα συμμετείχε και η ελληνικής καταγωγής Elaina Tabb Balouris. Η Balouris τερμάτισε σε 31:55.72 βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ για περισσότερο από 30” καταλαμβάνοντας την 11η θέση.

Στην κούρσα των ανδρών νικητής αναδείχθηκε ο Aμερικάνος Ben True με αρκετά καλή επίδοση 27:52.39, ενώ συνολικά 19 δρομείς τερμάτισαν κάτω από τα 29 λεπτά με πέντε εξ αυτών να σημειώνουν επιδόσεις κάτω από 27:59!

Η Elaina Tabb Balouris είναι επαγγελματίας δρομέας και ζει και προπονείται στη Βοστόνη. Μπορεί να έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στις ΗΠΑ, ωστόσο, έχει καταγωγή από το Μαρμάρι Ευβοίας από τον παππού της, ενώ έχει επισκεφθεί την Ελλάδα αρκετές φορές. Το περασμένο φθινόπωρο παντρεύτηκε υιοθετώντας και το επώνυμο του συζύγου της, Tabb.

Δείτε εδώ ένα παλαιότερο αφιέρωμα που είχαμε κάνει στην ελληνικής καταγωγής αθλήτρια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Bρετανός έτρεξε στον Μαραθώνιου του Λονδίνου δοκιμάζοντας 25 ποτήρια κρασί!
Ακούγεται ωραίο, αλλά μην το δοκιμάσετε…
Απίθανα πράγματα από την Tsegay στο 1ο Diamond League της σεζόν - Παγκόσμιο o Duplantis
Εντυπωσιακές επιδόσεις στην Κίνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο